stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Stamboom familie van KekemProfiel afbeelding

Hallo, ik ben maaike lambregts, ik ben een kleindochter van gerrit van kekem en elisabeth krijgsman

Mijn moeder is maaike neeltje van kekem en mijn vader karel lambregts.

Jammer genoeg zijn ze allebei al overleden.

Dus arnold ben ik een nicht van jouw, jouw moeder janny is de zus van mijn moeder.

groetjes maaike

maaike lambregts - 13 aug 2011 - 14:18

Hallo, mijn stiefdochter is een kleindochter van Jacoba van Kekem geboren 8-10-1939 te Overschie en overleden 10-9-2018 te Zaamslag. Ze was getrouwd met een van Ham. ( geen ide of het klopt dat die Stefan heet)

De hele familie van haar moeders kant heeft geen contact met elkaar, maar Charlotte is zeer geïnteresseerd in haar familie. Nu is mijn vraag  is deze Jacoba van Ham-van Kekem ook een dochter van Gerrit van Kekem X Elisabeth Krijgsman?? Hartelijk dank voor een antwoord.

Mijn naam is Marianne Sleegers email [e-mailadres verborgen]">[e-mailadres verborgen] ( even in hoofdletters voor duidelijkheid)

m. sleegers - 12 feb 2023 - 13:02


Hallo Marianne,

De meeste mensen die in deze string iets geplaatst hebben zijn niet meer actief op stamboomforum.  Er zijn twee personen blijkbaar nog wel min of meer actief. Onderschrift van de naam in oranje letters. Je kunt met hen in contact treden door op de naam onder het bericht te klikken en te kiezen voor -neem contact op.

Verder is het aan te raden je e-mailadres uit je eigen bericht te verwijderen om evt misbruik daarvan te voorkomen. Als men met jou in contact wil treden kunnen ze dat ook doen door op jouw naam te klikken etc.

mvg-Ben

Ben Wegman - 12 feb 2023 - 13:16Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu