stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Huwelijksakte Catharina Brouerius van Nidek en Gerrit Offermans 17-11-1778 Nieuwkoop opgelost



Profiel afbeelding

dank je Ben voor dat artikel uit 1996 van Gens Nostra, de schrijfster(?) josé van Wageningen vermoedt precies het zelfde als wat ik dacht en dank zij jullie hulp verder heb kunnen uitzoeken.

in het originele boek dat Gens Nostra vertaald heeft,  staan trouwens geen aanhalingstekens bij jong gestorven bij Catharina,er wordt gewoon niets meer over haar  gezegd.( zie scan 65 en 66 waar ik eerder naar verwees) bij Frederik is met andere pen later gestorven ingevuld.

Wat mij betreft dank voor jullie reacties. ik geef aan dat deze vraag is opgelost. ik kom binnenkort met een nieuwe vraag over dochter van catharina en gerrit offerman

inge swen - 28 sep 2021 - 18:31







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu