stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Foto woonhuis annex winkel Worrell te Middelburg '1900', Segeersstraat of Lange Noordstraat? opgelostProfiel afbeelding

Hallo

Een paar dagen geleden vond ik een oude foto van het woonhuis annex winkel (schilders- en behangerszaak) van de familie Worrell in Middelburg op een soort forum (betreffende familiegeschiedenis wellicht) waar die foto toegevoegd was en waar gediscussieerd werd over de vraag in welke straat die precies gelegen was, in de Segeersstraat of de Sint-Geertruidstraat of de Lange Noordstraat in Middelburg. Het was al heel laat en ik heb de zoekhistorie afgesloten zonder die foto te bewaren. Ramp o ramp! Kan iemand mij helpen om die website en/of foto terug te vinden?

Met dank.
Vriendelijke groet
Charles

Charles Engels - 4 dec 2023 - 11:41

Deze wellicht?

Anneke 12 - 4 dec 2023 - 12:00


Dag Anneke

Jazeker, dat is 'em! Wow... Fantastisch, daar heb ik nu gisteren de hele dag fanatiek zitten naar zoeken tot middernacht en hier rolt het zomaar binnen dank zij jou! Indien er iets is waarmee ik op mijn beurt zou kunnen helpen, graag hoor. Hoewel van een recentere periode dan die welke ik onderzoek, vind ik deze foto nog steeds relevant voor het vervolledigen van mijn gegevens.

Bewondering voor jouw expertise!

Veel dank en een allerbeste dag nog!

Charles

Charles Engels - 4 dec 2023 - 12:17De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu