stamboomforum

Forum logoOnderzoek in de Antillen en Suriname » foto bij het Forum



Profiel afbeelding

Mag ik vragen waarom de Flamboyant als embleem voor dit subforum verdwenen is en in plaats daarvan een vignet met de Handelskade in Curaçao gekozen werd, terwijl er ook vragen mogen worden gesteld over Suriname en de andere voormalige Nederl. Antilliaanse eilanden??

Christel Monsanto 

Christel Monsanto - 12 sep 2019 - 23:47

Omdat deze foto wat kleurrijker is, en we een keuze moeten maken. Als we een foto uit Suriname zouden kiezen, kunnen anderen weer de voorkeur hebben voor een foto uit Curacao. Als u ander plaatje / foto wilt voorstellen, staan we daar zeker voor open.

Yolanda Lippens - 14 sep 2019 - 12:13

Beste Yolanda, omdat ik zelf dit forum ooit begonnen ben, had ik juist in verband de de diversiteit van de verschillende landen een foto van een flamboyant geplaatst. Nu zag ik dat deze verdwenen is en in plaats daarvan een foto van Curaçao kwam. Daarom mijn vraag?

Groetjes

Christel

Christel Monsanto - 14 sep 2019 - 17:34


Ah, sorry, dat wist ik niet. Kan jij mij jouw foto dan even via de mail sturen? Dan zal ik ervoor zorgen dat het wordt gewijzigd.

Ik zal je een PB sturen met mijn emailadres.

Dank je!

Yolanda Lippens - 14 sep 2019 - 18:21







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu