stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » familie Zuidam n Amerika

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

ik ben op zoek naar familie leden in amerika

mijn vader heet eduard albertus zuidam ,geboren 28 maart 1962 ,hij heeft dacht ik nog 2 zussen die nog leven,en een broer,maar ik heb dus ook familie in amerika wonen die daar heen zijn ge-emigreerd en hebben daar een dochter gekregen die ongeveer de leeftijd van 25/27 jaar heeft,ik zou graag met hun in contact willen komen,kan iemand mij daarbij helpen?

Stefan Zuidam

Omdat het niet uit uw vraag blijkt: hebt u al binnen de familie bij iedereen nagevraagd of men meer informatie heeft?

L. Loef

E.L.Smit

Ja, eerst via Ellis Island zoeken, verder is er nog:

http://www.peoplefinders.com/

en http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gs&

Houdt er rekening mee, dat de namen ver-engelsd zijn.

Bij mij is bijv. Jacob geworden: Jake en Pieternella is Pieternelly. Jan wordt John enz.

Ik ben een stap teruggegaan bij " mijn " emigratie.

In de burgerlijke stand kun je misschien de geb. datum van die zussen terugvinden www.gahetna.nl

Dat voorkomt fouten maken.

De geboorteplaats staat er in de Ellis-Island records niet bij, daar staat alleen: Netherlands.

succes, Piet

Piet Buitendijk

Piet Buitendijk

ik heb hier en daar om info gevraagd,aangezien ik al ruim 5 jaar ruzie met mijn vader heb,en mijn ouders gescheiden zijn en mijn moeder ook niets van zijn familie kant afweet,en dat mijn vader ook niets loslaat,loop ik hier en daar een beetje vast!

Stefan Zuidam

Heeft uw moeder nog het trouwboekje? Daarin staan, als het goed is, ook de namen van uw vader vermeld. Misschien dat u met die namen verder kunt komen, wellicht contact met grootouders kunt leggen. Mochten zij niet meer leven en langer dan twee jaar geleden overleden zijn, dan kunt u een kopie van de persoonslijst bij het CBG (http://www.cbg.nl/index.php/322/uittreksels+van+persoonskaarten+en+persoonslijsten?id=322) aanvragen. Daarom staan ook de namen van broer(s) en zus(sen) van uw vader. Misschien hebt u dan een aanknopingspunt.

L. Loef

dat heb ik 2 jaar geleden al geprobeerd en me vader heeft na de scheiding het trouwboekje verbrand,maar ook via daar kom ik er niet verder mee,mijn vader werkt niet mee,via facebook kom ik alleen op de naam van zuidam of van zuiddam,dus dacht dit is het laatste via ik mischien iets kan vinden

Stefan Zuidam

Weet u de namen van uw grootouders?

L. Loef

zal ik het grappige vertellen? ik weet helemaal niets,zijn beide ouders gestorven en mij is nooit iets verteld wie er nog leeft van zijn familie,ik heb ooit skype contact gehad met zijn zwager en zijn zus of andersom en dat was ruim 5 jaar geleden,en die wonen juist in amerika,ik ben dan ook de namen vergeten,puur omdat ik niets van ze weet en dat vind ik nou zo jammere ervan,het was een telefoontje van ongeveer enkele minute en toen was de verbinding verbroken,ik heb onlangs mijn vader getracht toe te voegen via skype omdat hij voor mijn gevoel hij de enige aanknopings punt is tot me  familie daar,maar hij is te koppig om zijn trots en eer gevoel opzij te zetten,en met mij te praten waarom hij niet naar zijn kinderen omkijkt(mij en me jongere broertje) en ook hij weet t zelfde als mij,ik probeer dan ook om te praten met hem,maar het komt niet tot standpunt...dus vandaar deze oproep.

ik heb volgens hem dan ook een nichtje tussen de 25 en de 27 die daar woont,daar weet ik de naam niet van,dus ze moeten dus enkele jaren voor haar geboorte daar te zijn ge-emigreerd

Stefan Zuidam

De personen leefden in Rotterdam?

Elisabeth

Voor ik het zover weet wel

Stefan Zuidam

Het zijn broer/zus van je vader. Of zijn ook broers/zussen van je opa naar America vertrokken?

Je moeder zalt och nog wel een naam van je opa weten of ongeveer de leeftijd.

Elisabeth

Het is broer/zus van me vader die daar heen zijn gegaan...maar ik weet hun namen niet meer,ze spreken wel gewoon nederlands...ik denk zelf dat ze ergens tussen de 50 en 60 zijn..ook bestaan er familie leden in raamsdonkveer schiet mij net te binnen. ..maar tevergeefs weet ik over hun ook niets

Stefan Zuidam


Informeer eens bij jou woon gemeente, welke mogelijkheden er voor je zijn.

Ook is het mogelijk daar je eigen persoonkaart in te zien en er een foto van te maken.

Evert Smit

E.L.Smit
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!