stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Noord- en Zuid-Amerika » Huwelijk in North Carolina, USA in 1967 van Vicki Lynn Ludlow


Profiel afbeelding

Ik ben op zoek naar de geboorte datum en plaats van Vicki L.... L..., trouwt 19-01-1967 te Morehead City, Carteret Co., North Carolina USA. met Robert Byron Booth. Mogelijk dat het vermeld wordt in de huw bijlage op ancestry com, waar ik niet in kan komen Op het gevraagde na is alles bekend van Vicki, dit om U de moeite van verder zoeken te besparen. Gegevens over Robert zijn in mijn verhaal niet relevant, dus ook hier bespaar U de moeite.

 

BVD, en een vr groet.

Arie Haagsma

Even aanmelden bij Ancestry en dan krijg je vanzelf bericht wanneer ze weer eens een gratis weekendje hebben.

Frank Fransz

Met dank voor de reaktie cq antwoord.

Helaas ben ik daar altijd een beetje huiverig voor.

vr gr

Arie Haagsma

Ik heb nergens last van. Op deze manier heb ik veel extra informatie van Engelse en Amerikaanse familieleden kunnen binnenhalen.Maar mooie documenten zoals via zoekakten zijn het niet.

Ja, je krijgt geregeld post van ze met aankondigingen van wat er nu weer te vinden is. Soms bruikbaar of interessant en anders gooi je het weg of je schrijft je weer uit.

Frank Fransz

Ik heb je een mailtje gestuurd.

Pauwel

Frank bedankt, is ontvangen Pauwel, bedankt.

Arie Haagsma

http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=gr&GSln=booth&GSfn=robert&GSmn=byron&GSbyrel=all&GSdyrel=all&GSob=n&GRid=65299220&df=all&

 

Zou dit de echtgenoot kunnen zijn? 

 

Evert Smit

E.L.Smit


Gaat mij om Vicki., sorry

Arie HaagsmaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu