stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Europa » Sudetenland



Profiel afbeelding

Van dat gebied (Svitavy) staat nog maar weinig online, maar je kunt naar het regionaal archief in Zámrsku. Daar ligt alles opgeslagen. Zámrsku heeft helaas nog maar weinig gedigitaliseerd, al zijn ze er wel mee bezig.

http://vychodoceskearchivy.cz/zamrsk/deutsche-seite/

Zij geven op hun site aan, dat je bij familysearch de kerkboeken kunt inzien (parish registers on Family Search International web), hier http://vychodoceskearchivy.cz/zamrsk/files/2011/11/fsi.pdf kun je zien welke plaatsen online staan en hoe je die kunt inzien. Moravská Trebová staat er tussen.

Ik heb geen ervaring met Familysearch, voor het deel van Bohemen waar ik naar mijn voorouders zoek staat al veel van het staatsarchief online, maar naar mijn idee zijn dit de kerkboeken van Moravská Trebová:
https://www.familysearch.org/search/image/index#uri=https%3A%2F%2Ffamilysearch.org%2Frecords%2Fwaypoint%2FM9MC-WGF%3A1194678560%3Fcc%3D1804263

Elbee - 28 feb 2013 - 21:06


Morgen ga ik er direct mee aan de slag. hartelijk dank Niepoort.

J. Vissers - 28 feb 2013 - 21:52







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu