stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Europa » William Stavers (Stavert) * 1765 & Thomas Reed Stavers * 1798


Profiel afbeelding

Ik ben op zoek naar informatie over mijn voorouders William Stavers en zijn zoon Thomas Reed Stavers.

Na jaren onderzoek heb ik zelf al een en ander gevonden, maar ik wil mijn gevonden gegevens graag uitwisselen me andere Stavers afstammelingen.

Ben jij een afstammeling van William Stavers (1765-1816) en of Thomas Reed Stavers (1798-1867) en wil je gegevens uitwisselen, neem contact met me op of bezoek de facebook pagina https://www.facebook.com/groups/2277606492553769/

 

Vriendelijke groet,

Marije Walbeek

 

Geen e-mail vermelden, men kan via Uw profiel contact met U opnemen.

Moderatorteam 28 aug. 2019 17.03

Marije Walbeek

Marije, ik adviseer je om je om vanuit privacy overwegingen je e-mailadres te verwijderen: mensen kunnen contact met je opnemen door op je naam onder je bericht te klikken.

Anje B.

-

Frank Fransz

Dit is een zeer ruime verwijzing. Weet niet zo goed wat ik hier mee moet?

Marije Walbeek

-

Frank Fransz


ik heb al uitgebreid onderzoek gedaan op ancestry.com naar de Stavers. De rede dat ik op dit forum post, zoals in mijn bericht staat, is omdat ik op zoek ben naar andere afstammelingen om informatie uit te wisselen. Internet heb ik al zeer grondig afgestruind. 

Bedankt voor de tip, maar misschien helpt het als je ook in volzinnen reageert zodat het duidelijker is wat de tip is die je bedoeld te geven.

Marije WalbeekPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu