stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Europa » Opzoek naar familie van John zegveld liza slangen en hub zegveld en sjoerd van den boomProfiel afbeelding

N.a.v van verhalen over vroeger ben ik heel nieuwschieri  naar het volgende 

***I.v.m. de AVG Privacywet is uw tekst door de moderator verwijderd. Voor het vermelden van persoonsgegevens moeten zij aantoonbaar overleden zijn.Als u levende personen zoekt, kunt u dit doen via Google, Social Media, de Telefoongids Nederland of telefoongidsen buitenland. Of vraag een persoonskaart aan bij het CBG van een overleden ouder. ***

Jim van den boom - 2 mar 2022 - 00:29 (laatst bijgewerkt 2 mar 2022 — 12:24 door moderator)

Allereerst van harte welkom op dit forum. Forumleden zullen proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn m.b.t de door u te stellen vragen. U maakt voor deze vraag gebruik van het forum onderzoek Europa. Houdt dat in dat de betreffende personen niet in Nederland leefden en naar elders zijn vertrokken?

Alle door u vermelde personen lijken nog in leven (tenzij u overlijdensdata van hen hebt). Gegevens van nog in leven zijnde personen worden niet verstrekt vanwege de privacyregels (AVG). Aanpassen van uw bericht: klik rechtsonder uw eerste bericht op -bewerk en pas de tekst aan.

mvg-Ben

mocht u wel over overlijdensdata beschikken dan is het ook raadzaam voor forumleden de plaats/streek te vermelden en hun evt geboortegegevens.

Ben Wegman - 2 mar 2022 - 08:22 (laatst bijgewerkt 2 mar 2022 — 09:32 door auteur)

Is dit het uitgangspunt?

Bruidegom Hendrik Hubert Zegveld

Geboorteplaats Horst

Leeftijd 27

Bruid Elisabeth Slangen

Geboorteplaats Nuth

Leeftijd 19

Vader van de bruidegom Johannes Franciscus Zegveld

Moeder van de bruidegom Adriana Coort

Vader van de bruid Joannes Andreas Slangen

Moeder van de bruid Maria Paulina Beckers

Gebeurtenis Huwelijk

Datum 21-02-1936

Gebeurtenisplaats Nuth

Ben Wegman - 2 mar 2022 - 09:35

Beste ben 

John zegveld hub zegveld en liza slangen zijn al lang overleden 

Ik kan de datums wel op zoeken maar vooralsnog  op zoek naar sjoerd van den boom geboren zelfde tijd en datum als mij geen idee of hij overleden is 

Jim van den boom - 4 mar 2022 - 02:55

Dank u wel 

Jim van den boom - 26 mar 2023 - 19:48


Overlijdensadvertentie van Hendrik Hubert Zegveld. Gezien het geboortejaar van zijn vrouw is zij vermoedelijk ook overleden.

Blijft over uit uw vraag Sjoerd van den Boom. U geeft geen enkele toelichting en geen enkele connectie. Dan wordt het lastig. Overleden/niet overleden?

"op zoek naar sjoerd van den boom geboren zelfde tijd en datum" Voor u zal dat volkomen helder zijn, voor mij echter niet (plaats, datum/tijdvak, ouders)

Wellicht dat u met in achtneming van de restricties die op dit forum gelden duidelijk kunt maken wat u zoekt: familie van Zegveld en Slangen (broers, zusters, ouders?)

mvg-Ben

Ben Wegman - 26 mar 2023 - 20:21 (laatst bijgewerkt 26 mar 2023 — 21:54 door auteur)Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu