stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Australië, Afrika, Azië e/o » van Achteren-Wolterbeek, Australi?


Profiel afbeelding

ik ben op zoek naar de ouders van Elisabeth Maria Wolterbeek geboren 7-3-1927 getrouwd met Teunis Paulus van Achteren geboren 22-10-1917. Zij emigreerden met hun kinderen Paulus Antonius 30-11-1950 en Elisabeth Barbara 2-9-1953  in het jaar 1954 naar Australië.

Tanja van der Woud

Op Ancestory kwam ik als moeder Barbara Elizabeth Wolterbeek tegen. Ze zou geboren zijn in Rotterdam.In Genver gedoken en in 1920 een huwelijk tegen met daarbij de naam Barbara Elizabeth. Het zou dus kunnen dat het het juiste huwelijk is. Het betreft een tienjarige tafel:  LINK

Robert Leukfeldt

Denk dat ik het heb, als je naar het digitaal archief rotterdam gaat en dan zoekt op Ruighaver, kom je op een gezinskaart met daarin de door jouw gezochte gegevens.

Link

Robert Leukfeldt

Hartelijk dank, dit klopt als een bus.

Tanja van der Woud

Nee, dat klopt dus niet...   het sluit als een bus en klopt als een zwerende vinger Hup hup hup

Maar goed, voldoende aanknopingspunten dus om verder te kunnen met je onderzoek.

Robert Leukfeldt

de ouders zijn Simon Wolterbeek geb 2 mei 1883 Rdam ovl 9 september 1961 en Barbera Elisabeth Ruighaver geb 18 november 1896 en overleden 9 augustus 1984. Simon was eerder gehuwd geweest met Hendrika Catharina Galjaardt geb 20 juli 1894. Dit huwelijk heeft geen 3 jaar standgehouden.

Ik kom graag met nazaten van de familie Ruighaver in contact. Mijn overgrootmoeder was een Ruighaver.

elwyn john peter schreuder


Beste Elwyn,

Voor ik je kan antwoorden, wil ik eerst graag weten tot waar je in de wolterbeek nazaten contact zou willen hebben. Ik kan je dan mogelijk met enkele navraag doen of zij geïnteresseerd zijn.

Met vriendelijke groet,

Tanja van der Woud

Tanja van der WoudPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu