stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Australië, Afrika, Azië e/o » Wie kan helpen met zoeken naar info in Breyton, Zuid Afrika van Johannes Gerardus Ebbelaar (1916)Profiel afbeelding

Ik zoek informatie in Zuid Afrika over de opa en oma van mijn vrouw, die volgens zijn persoonskaart op 7 juni 1950 zijn vertrokken naar Breyton, Zuid Afrika. Op 28 februari 1961 zijn ze weer teruggekeerd. Ze hadden beide kinderen meegenomen, waarvan hun zoon eerder teruggekeerd is.

Opa: Johannes Gerardus Ebbelaar (1916)

Oma: Aaltje Blokland (1916)

Is er iemand die over hun verblijf aldaar informatie kan terugvinden?

peter berendse - 15 feb 2015 - 12:07

Beste Peter,

 

Met info over Zuid Afrika kan ik je niet helpen, De opa en oma van je vrouw komen wel in mijn bestand voor, ik zoek juist info over hun nakomelingen, ik heb nu een alleen zoon en dochter  Joke en Peter. Van de voorouders van opa en oma heb ik ook een mooie lijn die terug gaat naar het jaar ca. 1645.

 

mvg

Jan de Graaf

J de Graaf - 17 nov 2018 - 14:37


Dag Jan,

Leuk dat je reageert. Nakomelingen van Joke leven nu nog. Mijn vrouw Anja de Jong is haar dochter en er zijn 2 zoons van Joke die nog leven: Marcel en Roland de Jong. De nakomelingen van Peter zijn voor ons onbekend. Wij zouden het leuk vinden om meer van de stamboom te zien zoals je beschreef.

Mvrgr

Peter Berendse

peter berendse - 24 nov 2018 - 09:33Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu