stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Australië, Afrika, Azië e/o » Meer informatie gezocht over Bob Kruijer - AustralieProfiel afbeelding

Hallo iedereen,

Ik ben op zoek naar Bob Kruijer. Op de site http://naa12.naa.gov.au/ kan ik hem terugvinden. 

KRUIJER Bob en Gerdina S (nee Moerenhout).

Hij is samen met zijn echtgenote op 16.7.1958 aangekomen. (KLM) Inmiddels gescheiden. Mogelijk zelfs overleden.

Ik kan verder op de site niets vinden wat mij enige duidelijkheid geeft over zijn verblijfplaats. Voor mij is het 1 grote warboel.

Wie kan / wil mij helpen. Zijn zus in Nederland wil graag weten of hij nog leeft.

Kruijer, Magdalena P - Dutch - arrived 10 January 1969 in Sydney on Flight KL843 (Zijn moeder) en Kruijer, Willem Cornelis - Dutch - arrived 10 January 1969 in Sydney on Flight KL843 (zijn vader) zijn nog bij hem op bezoek geweest.

Alvast bedankt voor de hulp. 

Groet, Barbara 

Barbara Has - 2 mei 2016 - 18:05

In nov 1967 vliegt hij terug van Port Moresby. Het lijkt erop dat hij daar een tijd als “plantation manager” heeft gewerkt. Zijn “intended address” is in Inala (Brisbane).  Hij heeft dan nog de Nederlandse  nationaliteit en is dus niet in de electoral rolls vermeld.

Ik kan hem hierna niet vinden, ook niet tussen de beschikbare overlijdens data. Echter, er is een B Krujier vermeld in het telefoonboek. Daar Kruijer geen algemene naam is, is deze m.i. wel een gokje waard.

http://www.whitepages.com.au/searchRes.action?name=kruijer&location=&initial=

NB In 2010 overlijdt een Bob Kruijer in New Zealand, maar deze is geb 19/11/1928!

 

PS daar je niet weet of Bob en Gerdina nog leven, raad ik je aan om geboorte data etc van je vraag te verwijderen.

Ozlady - 2 mei 2016 - 19:17


Dank voor de snelle reactie. Van Bob weet ik niet of hij nog in leven is. Zijn ex is nog in leven en woont elders. Degene uit Nw. Zealand is niet de juiste, die had ik ook al gevonden maar die is met de (voor mij) verkeerde echtgenote gehuwd. 

Uit de gegevens van de site http://naa12.naa.gov.au/  kan ik nog niet achterhalen wie wat en waar. Ik vind het heel knap dat je dit al hebt kunnen terugvinden. Ik snap er echt geen hout van. Ik zal in gedachten houden de link naar het telefoonboek.

Ik ga verder speuren.

Nogmaals bedankt. Barbara

Barbara Has - 2 mei 2016 - 19:30Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu