stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Australië, Afrika, Azië e/o » Ik ben op zoek naar mijn opa. Hendrik Christian van Eeden.


Profiel afbeelding

Mijn opa is geboren in 1896. Weet niet in welk land hij geboren is. Hij is getrouwd met mijn oma Georgina Smith zij komt uit Engeland Wales. Zij is getrouwd op12 mei 1908. Zij is overleden in Zuid Afrika op12-11-1996. Daar hebben zij al die tijd gewoont. Zij hebben 3 kinderen gekregen. Mijn opa was mijnwerker en heeft niet zo heel lmg geleeft. Hoop dat iemand mij kan helpen.. vriendelijke groet Georgina.

Maria Georgina

dit is mogelijk de overlijdensakte van zijn vader Gideon Willem van Eeden in Potchefstroom, Transvaal, Zuid-Afrika [zie hier] (zijn huwelijk 04.08.1891 hier), onder de kinderen een Hendrik Christian geboren 30.04.1896.

Het huwelijk tussen Hendrik Christian van Eeden en Georgina Smith vond overigens 12.03.1928 plaats te Johannesburg [zie hier] (bij de National Archives of South Africa is er overigens een "Illiquid Case Divorce Georgina Van Eeden (Born Smith) Versus Hendrik Christian." [hier])

Peter B


Misschien kijk je er overheen, maar op de pagina van de overlijdensakte die door PeterB genoemd is, kun je ook bladeren naar de volgende documenten. Hierbij o.a. een testament.

Robert 2.0Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!