stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Australië, Afrika, Azië e/o » Hubertus Josephus Vanhulst * 1823 Maastricht: Birth and death certificates?


Profiel afbeelding

Histoire curieuse. Op de door @Jan gevonden website van Héloïse wordt geen naam van een echtgenote genoemd van "Hubert Jean Baptiste Vanhulst", maar worden wel geboortedata van diens kinderen genoemd. Bijvoorbeeld, van een kind Eugène Désiré, geboren 11.6.1864 te Parijs, 18ème. Die geboorteakte is eenvoudig terug te vinden, de ouders van dat kind zijn Hubert Van Hulst, journalier, 42 jr., en Marie Charlotte Deplanque, journaliste?, 39jr., klaarblijkelijk getrouwd à la Chapelle (Seine) op 20.9.1859. Wellicht is dat huwelijk eenvoudig te vinden [edit: archieven verbrand in 1871 (vermelding van dit huwelijk inderdaad terug te vinden in een reconstructie van de archieven, zoek op deplanque)]. Enfin, mogelijk zijn de kinderen van "Hubert Jean Baptiste Vanhulst" op de site van Héloïse een verzameling en gaat het haar om een van de andere kinderen.

Peter S


Hello Eloise, I do the translation via Google so there may be some errors.
Your Hubertus Josephus van Hulst is in my family tree. He still had 14 brothers and sisters. If you want further information, can we do that by other means?

ien lejeunePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu