stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Australië, Afrika, Azië e/o » Japanse data base d.m.v. DNA voor Japanse Indische Nakomelingen opgelost



Profiel afbeelding

Japanse data base d.m.v. DNA voor Japanse Indische Nakomelingen

 

Ik ben een Japanse Indische Nakomeling. Mijn biologische naam is Hiroshi Koboyashi jr. Geboren Surabaya 6-1-1946

Zoek advies om mijn speurtocht naar biologische vader, Hiroshi Kobayashi sr, (japanse militair, gestationeerd in Surabaya, Mitsubishi Hdqtrs) ) , cq familie te verwezelijken. Via stichting JIN ben ik reeds tegengekomen de familie Kobayashi.

Huidige half broers (3) en zuster (1) willen geen erkennen aan mij verlenen, omdat vader reeds getrouwd was ( kinderen 1936, 37, 38, 39)

Probeer toch contact met nakomelingen d.m.v. DNA

Japan heeft een gesloten DATA BASE

 

Graag advies

 

whatsapp   <--verwijderd door moderator-->

IKE VAN GESSEL - 25 jun 2023 - 13:52 (laatst bijgewerkt 26 jun 2023 — 14:35 door moderator)

Beste Ike, welkom op het Stamboomforum

Om te beginnen doet u er beter aan uw email- en whatapp-adressen te verwijderen uit uw berichten en uit uw profielbeschrijving om misbruik te voorkomen. Forumleden kunnen u eenvoudig bereiken via een een Persoonlijk Bericht middels de contactbutton op uw profielpagina.

Verder heb ik eerst een tegenvraag: Als geen van uw hafbroers of -zus een erkenning (bedoelt u "medewerking?")  willen verlenen, dan zullen zij ook niet willen meewerken aan een DNA test. Dus ik begrijp niet wat u met een DNA test beoogt; een toevallige match via een open database? En hoe zeker weet u dat de veronderstelde halfbroers en -zus, daadwerkelijk dezelfde vader hebben als u?

sprangers - 25 jun 2023 - 15:03 (laatst bijgewerkt 25 jun 2023 — 15:04 door auteur)


dank u

IKE VAN GESSEL - 25 jun 2023 - 21:40







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu