stamboomforum

Forum logoLeeshulp, transcriptie, vertaling » Kinderen Maerten Cornelisz Hartooch


Profiel afbeelding
Beste allen, Ik ben bezig met onderzoek naar de juiste ouders van Trijntje Maertens, ca. 1595 geboren te Leimuiden. Zij trouwde met Tobias Jansz Hollebeek te Leiden. Haar moeder heet in ieder geval Anna Claesdr maar de juiste vader had ik nog niet kunnen ontdekken. Ik zie nu in het hoofdgeld Leimuiden een Anna Claesdr, weduwe van Maerten Cornelisz Hartooch. Dat lijkt veelbelovend alleen het sluitende bewijs ontbreekt nog. Mogelijk staat dat in een notariele akte van dit paar waar ik leeshulp bij nodig heb. Ik zou graag willen weten waar dit over gaat en of er wellicht kinderen worden genoemd. Hopelijk Trijntje uiteraard. Het gaat om deze akte: https://www.openarch.nl/elo:0bd0eeb3-f420-3c52-d276-d09d8e78389f Alvast hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Johan van Oosten

Johan Van Oosten

Annetgen Claesdr weduwe van Maerten Cornelisz Hertoch wonend tot Leijmuijden is geld schuldig aan Baertgen Ijsaacxdr van Swanenburch, weduwe van Joost van Sonnevelt. Er worden verder geen familierelaties genoemd, zover ik kon zien.

Schuurman

Dank voor je hulp Schuurman. Jammer dat deze er niet in staan maar we gaan vol goede moed door! Met vriendelijke groet, Johan van Oosten

Johan Van Oosten

Het zijn mogelijk deze Maerten Cornelisz en Anna Claesdr die op 09-03-1577 te Leiden trouwen. Ze zijn beiden afkomstig uit Leimuiden.

Schuurman


Dank dat is een mooie vondst! Met vriendelijke groet, Johan van Oosten

Johan Van OostenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu