stamboomforum

Forum logoBoeken, (eigen)publicaties, websites » Het Delftse geslacht Stuijling



Profiel afbeelding

Zojuist gepubliceerd: "Het Delftse geslacht Stuijling". Het is meer dan slechts een luxe versie van "Delft gezien door de ogen van het Delftse geslacht Stuijling". Het is een hardcover uigave gedrukt op luxe glanzend papier. Een overvloed van (kleuren)afbeeldingen maakt de inhoud sprekender. Bovendien zijn er van de verschillende genealogische stammen nieuw gevonden personen toegevoegd. Dit is het geval bij de stam Matijs Stolck, de stam Lambrecht Stuling, de stam ridder Gerrit Stuijling en de stam Lingstuyl. Nieuw gevonden onjuistheden door derden gepubliceerd worden gecorrigeerd. Voorts zijn verbeteringen en aanvullingen aangebracht. Het boek telt 376 pagina's.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

J.W.Stolk - 28 nov 2014 - 15:06

Everardus Rollema - 28 nov 2014 - 21:48

Dank je Everardus, maar dit is wel de link naar de oorspronkelijke versie. De nieuwe versie komt niet in de boekhandel want was oorspronkelijk bedoeld voor eigen gebruik en evt. de directe kring. Daar behoren ook forumleden toe vind ik. Voordeel is dat het a. betaalbaar blijft en b. ik er steeds de nieuwste bevindingen in kan blijven toevoegen.

J.W.Stolk - 29 nov 2014 - 08:29

Dag Jeroen,

Wil je dat ik de link weg haal of denk je het is goed zo.

Gr.

Everardus

Everardus Rollema - 29 nov 2014 - 11:08


Nee hoor Everardus, zo kunnen ze immers ook bij de versie die wel voor iedereen toegankelijk is.

J.W.Stolk - 29 nov 2014 - 11:35







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu