stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische sites en publicaties » Families Crapels en Krapels

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Na 25 jaar onderzoek verscheen in 2005 een ruim 300 blz. omvattend boek over de families Crapels en Krapels. Een antal exemplaren van dit boek ligt nog in ons archief en willen we graag beschikbaar stellen aan naamgenoten en belangstellenden. Een mail via profiel contact is voldoende om dit boek af te halen of toegezonden te krijgen.

Leo Krapels

Leo,  mijn naam is Huub Weusten. Mijn moeder was Rosalie Crapels, geboren op 27 juni 1920 in Vaesrade en dochter van Hubert Crapels en Anna America. Mocht je nog een exemplaar hebben dan zou ik dat graag willen ontvangen. Ik heb weliswaar al een exemplaar, maar ik zou het geweldig vinden als ik voor mijn beide dochters een exemplaar heb.

Mijn adres is: Hoofschestraat 41, 5361 ET Grave. Tel. 0610880893, email weusten45@zonnet.nl.

Ik wacht je reactie af.

Groet, Huub Weusten.

huub weusten


@ Huub,

Teneinde evt msbruik te voorkomen kun je je mailadres beter uit jouw bericht verwijderen. Je kunt direct in contact te komen met Leo Krappels door op zijn naam onder het eerste bericht te klikken en vervolgens voor -neem contact op- te kiezen.

mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!