stamboomforum

Forum logoBoeken, publicaties, websites » Families Crapels en Krapels


Profiel afbeelding

Na 25 jaar onderzoek verscheen in 2005 een ruim 300 blz. omvattend boek over de families Crapels en Krapels. Een antal exemplaren van dit boek ligt nog in ons archief en willen we graag beschikbaar stellen aan naamgenoten en belangstellenden. Een mail via profiel contact is voldoende om dit boek af te halen of toegezonden te krijgen.

Leo Krapels

Leo,  mijn naam is Huub Weusten. Mijn moeder was Rosalie Crapels, geboren op 27 juni 1920 in Vaesrade en dochter van Hubert Crapels en Anna America. Mocht je nog een exemplaar hebben dan zou ik dat graag willen ontvangen. Ik heb weliswaar al een exemplaar, maar ik zou het geweldig vinden als ik voor mijn beide dochters een exemplaar heb.

Mijn adres is: Hoofschestraat 41, 5361 ET Grave. Tel. 0610880893, email [e-mailadres verborgen] .

Ik wacht je reactie af.

Groet, Huub Weusten.

huub weusten

@ Huub,

Teneinde evt msbruik te voorkomen kun je je mailadres beter uit jouw bericht verwijderen. Je kunt direct in contact te komen met Leo Krappels door op zijn naam onder het eerste bericht te klikken en vervolgens voor -neem contact op- te kiezen.

mvg-Ben

Ben Wegman

Beste Leo,

Het bericht op de site is al wat ouder, maar ik hoopte toch nog op geldigheid.

Ik ben een kleindochter van P.J.L. Krapels uit Delft.

Als het mogelijk is zou ik nog graag twee exemplaren van het Crapels en Krapels boek ontvangen.

Mijn adres is:

G.M. van Velsen-Boer

Hildebrandhove 76

2726AX  Zoetermeer

Met vriendelijke groet,

Trudy van Velsen

G.M. van Velsen-Boer


Beste Krapels-afstammeling

 Je bericht over de Krapels-boeken ontvangen. De voorzitter heeft nog enkele exemplaren, maar die woont in Drenthe. Zal je adres doorgeven aan de secretaris, dhr. Lucien Schram, die beloofd heeft zo snel mogelijk 2 boeken bij je te bezorgen.

Ben wel benieuwd van wie je een dochter bent.  En wie jouw grootmoeder is: Truus Krapels of Tonia Krapels (allebei met een Boer  gehuwd).

Wil je reageren via mijn mail: [e-mailadres verborgen] [e-mailadres verborgen]

Hartelijke groet,

Leo Krapels

Leo KrapelsPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu