stamboomforum

Forum logoBoeken, publicaties, websites » Genealogische records

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Al enige tijd staat mijn pagina met genealogische records op het web. Hierin heb ik (met hulp van anderen) allerlei genealogische uitersten verzameld zoals bijzondere geboortes, huwelijken en overlijdens, uitzonderlijke leeftijden, grote gezinnen, huwelijkskettingen, noem maar op. Ter gelegenheid van het 50e record (een grootmoeder die alle 73 haar kleinkinderen gekend moet hebben) wil ik deze pagina http://genearecords.krabbendam.eu nog eens onder de aandacht brengen.

Er zijn er vast wel meer, dus wie ook een dergelijke genealogische bijzonderheid weet: ik houd me aanbevolen...

Met vriendelijke groet, Dick Krabbendam

Dick Krabbendam

Al 3 weken geleden heb ik een vraag gesteld met het op jouw site gepresenteerde email-adres; 2 weken later géén antwoord gekregen; 1 week later weer geprobeerd, en weer geen reactie.

Helpt het om het op DEZE manier de door mij gestelde vragen de relevante antwoorden tegemoet te zien?

Heerlijk als je op die manier wordt geholpen; zelf ben ik secr. van een genealogische vereniging en ik zou mij diep, erg diep schamen als ik na 3 weken nog geen antwoord zou hebben gegeven.

Er wordt vaak verteld dat het zomer is en de beantwoorder kan op vakantie zijn; zoiets sla ik in de wind want er zijn genoeg alternatieven te regelen/ te vinden om toch te reageren, al i s het maar een automatisch email-antwoord.

L.P. van Kessel, Mookhoek

Leonard van Kessel

Mogelijk is het email-adres in de afgelopen tien jaar gewijzigd, en heeft Dick vergeten, dat op zijn website aan te passen?
Dat kan iedereen overkomen, want in uw eigen profiel uit 2008 linkt u nota bene nog naar www.genealogie-hcc.nl.

Ik zou zeggen, stuurt u eens een berichtje naar https://www.stamboomforum.nl/contact.php?id=18150
Dat is de gebruikelijke route om contact op te nemen met andere forumleden, en dan hoeft verder niemand anders kennis te nemen van uw verontwaardiging.

Jan Clavaux

Een combinatie van een verbouwing (computer buiten bedrijf) en een vakantie (dus toch...) maakte dat een bericht naar dit -weinig gebruikte- mailadres mij was ontgaan. De verontwaardiging en de schaamte laat ik voor rekening van Leonard, we hebben inmiddels mailcontact gehad. Discussie mag worden gesloten.

Groet, Dick

Dick Krabbendam

Ik heb nog wel een voorouder met 25 kinderen:

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-nelisse-jumelet/I983.php

(Al staan er in de lijst nog grotere gezinnen)

NC Nelisse


Ik schaam mij sowieso niet en ben inderdaad wel verontwaardigd dat ik het antwoord nog steeds niet heb ontvangen van de oorspronkelijke vraag.

Als de computer stuk is en de email niet bereikbaar? Ach er zijn media-wegen genoeg. . . .

Nu mag de discussie gesloten worden....

L.P. van Kessel

Leonard van KesselPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!