stamboomforum

Forum logoBoeken, publicaties, websites » Foto website opzetten

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Goedendag, heden kwam ik met een idee, om een website te beginnen.

Op deze website bestaat dan de mogelijkheid, om een foto te uploaden.

Het idee is dat mensen foto's van famillie leden kunen terug vinden. Wat is jullie idee hier over, en zal er genoeg animo zijn.

 

Met vriendelijke groet, Duurlode

J.P DUURLODE

Beste J.P. Duurlode,

wanneer die Website algemeen toegankelijk is, is het niet zo handig foto´s of ook andere gegevens van andere mensen erop te plaatsen. Daartoe is een gesloten ruimte het betere alternatief, bv. de familiearchivaris van Bob Coret.

Of er veel interesse is? Mijn ervaring is, dat er in de familie niet al te veel mensen zijn die zich voor genealogie en dergelijke dingen interesseren. Maar je kan niet weten...

Succes gewenst,

Rodion Farjon

Rodion Farjon

Hallo Duurlode,

Ik heb z'n site voor het terug bezorgen van oude familiefoto's. Het is heel leuk om te doen maar het loopt niet storm.

van der Torren


Hoi Duurlode, 

Ik ben net lid geworden. Vandaar deze late reactie. Ik zou het niet doen. Er zijn al tallozen 'stamboom' websites die een 'galerij' functie hebben. Daarmee kunnen gebruikers afbeeldingen van personen, documenten, grafstenen, enz. toevoegen aan 1 of meerdere personen. Bovendien hebben de leveranciers van deze websites al jaren geinvesteerd in het ontwikkelen van 'geintegreerde' functies voor stamboomonderzoek en -onderhoud. Het is waar dat niet alle internationale websites Nederlands als taaloptie hebben. Bij voldoende animo komt die heus wel. Bovendien kunnen veel Nederlanders aardig uit de voeten met Engel.

Kortom, het is een leuk idee en als het je plezier geeft moet je vooral doen. De kans dat vele stamboomonderzoekers jouw website kiezen boven de bestaande 'stamboomwebsites' acht ik persoonlijk heel klein. Jammer maar helaas.

Groeten,

Mike

Mike MorrellPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!