stamboomforum

Forum logoBoeken, publicaties, websites » Tekst met illustraties, Documenten, Foto's converteren in doorbladerbaar boek(werk) via anyflip.com


Profiel afbeelding
  • Een paar dagen geleden liep ik via de site van de Pijpelogische Kring Nederland te Leiden aan tegen het programma anyflip (aanklikken).
  • Je kunt er zeer snel tekst met illustraties, documenten, foto's mee converteren in doorbladerbaar boek(werkje).
  • Dat heb ik voor mijn familiegenealogie (24 blz.) en oude familiedocumenten vrij vlot gedaan.
  • Het heeft voor tekst voor (delen van) woorden een zoekfuncties en toont voor treffers de pagina's met kontext waarop je door kan klikken.
  • Het wordt aangeprezen als Free Flip Book Maker. Dat roept wel de vraag op of er addertjes (te goed om waar te zijn) onder het gras zitten en of doorbladerbare boeken ook op het internet voor iedereen toegankelijk zijn. N.B.: Je ontvangt  op je email-adres een link voor geconverteerd bestand.
  • Ik ga altijd eerst aan de slag en lees pas dan soms de uitgebreide bijsluiter. Wie heeft er meer/langer goede of slechte ervaringen mee en eventueel opmerkingen of suggesties?

Martin Jongkoen


Dat roept wel de vraag op of er addertjes (te goed om waar te zijn) onder het gras zitten
...
Ik ga altijd eerst aan de slag en lees pas dan soms de uitgebreide bijsluiter.


Vuistregel : als het te goed is/lijkt om waar te zijn, is het ook te goed om waar te zijn.
RTFM  Ondeugend

Willem HakPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu