stamboomforum

Forum logoBoeken, (eigen)publicaties, websites » Cursus genealogie opgelost



Profiel afbeelding

Ergens op een forum of in een nieuwsbrief heb ik gelezen over een link naar een cursus genealogie.

Ik weet niet bij welk forum of website ik dat gezien heb. Wel herinner ik me dat er telkens een andere plaats van de link werd doorgegeven.

Wie kan mij aan die link helpen?

Dank voor het meedenken.

Mike van der Vliet - 1 dec 2020 - 16:17

Bedoel je wat er in de nieuwsbrief van HCC genealogie vermeld stond?

Zie hieronder.

Basiscursus Stamboomonderzoek

Voor bezoekers aan onze website die na het lezen van de diverse artikelen denken nog niet genoeg te weten, wijzen we op een cursus. Het betreft de Basiscursus Stamboomonderzoek die onderzoekers die aan de slag willen met de geschiedenis van een of hun eigen familie op weg helpt. In veel gevallen zal dat hun eigen familie zijn. In tien leereenheden maakt men kennis met deze boeiende vorm van historisch onderzoek. De cursist krijgt achtergrondinformatie over bronnen, aanwijzingen waar te zoeken, maakt kennis met de bronnen zelf en leert een aantal methodische basisvaardigheden.
De cursus was een gezamenlijke inspanning van de Open Universiteit en het Centraal Bureau voor Genealogie. Helaas staat de cursus niet meer on-line bij de open universiteit. Maar je vindt hem nog wel hier  en hier

karel honings - 1 dec 2020 - 16:25


Dat was precies wat ik bedoelde!

bedankt voor de snelle reactie.

gr

Mike

Mike van der Vliet - 1 dec 2020 - 17:02







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu