stamboomforum

Forum logoBoeken, (eigen)publicaties, websites » publicaties met dezelfde naam op Genealogie Online opgelost



Profiel afbeelding

De gegevens op bovengenoemd adres heb ik vorig jaar uitgeknipt en voor verwerking en controle bewaard. Kort geleden wilde ik deze gegevens in mijn stamboom (en publicatie) verwerken, maar ik kon het niet meer op GO vinden. Ik heb daarom een mail gestuurd naar de eigenaar R. Geurts met de vraag waarom hij deze personen en belendende personen van zijn publicatie had verwijderd. Als sluitend antwoord heb ik gekregen, dat deze persoon (personen) nooit op zijn publicatie hebben gestaan. Daarom vroeg ik mij af of er meerdere publicaties op GO kunnen worden geplaats met dezelfde naam. Al doende kwam ik op de publicatie van Roy Geurts met de naam Stamboom Geurts terecht. Het antwoord op mijn vraag is dus blijkbaar 'ja'. Is dat nu wel verstandig en geeft het niet aanleiding tot verwarring? Hoe kom ik nu te weten waar ik de gegevens van mijn 'knipsels' nog kan vinden. Is er nog een Stamboom Geurts op GO?

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Jan van Hoek - 18 jan 2023 - 16:33

Er bestaan 5 publicaties met de titel stamboom Geurts op Genealogie Online. De titel is dus ook geen unieke waarde. De url is dat echter wel.

Alle stambomen met deze titel hebben een eigen, unieke, url:

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-geurts/

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-geurts-van-der-horst/

https://www.genealogieonline.nl/geurts-stamboom/

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-geurts-brecheisen/

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-geurts/

 

Dus het is verstandig om voortaan niet alleen de titel van de publicatie te noteren, maar zeker ook de url.

Carmen - 19 jan 2023 - 09:21

De url is toch genealogieonline.nl/stamboom-geurts/I20874.php? (zie in boven aangegeven bijlage). Die komt overeen met de eerste van de vijf.

Blijft nog steeds het raadsel dat deze url (I20784) niet meer bestaat?

Mijn bericht begint ook met bovengenoemd adres = url.

Jan van Hoek - 19 jan 2023 - 09:50

Ik zie het nu. Dat had ik over het hoofd gezien. Ik heb antwoord gegeven op de vraag of het mogelijk is dat meerdere publicaties dezelfde naam hebben. Dat was dacht ik de vraagstelling.

Maar we kunnen nu dus wel concluderen dat de gegevens uit de eerste stamboom komen. Alleen de gezochte pagina binnen die stamboom bestaat niet meer. De naam Hoeck komt in de publicatie in het geheel niet voor. Naar de reden is het gissen.

Carmen - 19 jan 2023 - 16:39


Je had idd antwoord op mijn vraag gegeven. Maar mijn verwarring bleef bestaan en bestaat nog steeds, te meer daar de eigenaar van de publicatie er helemaal niets van weet. Naar de reden zal het gissen blijven.

Hartelijke dank voor de antwoorden.

Jan van Hoek - 19 jan 2023 - 18:23







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu