stamboomforum

Forum logoArchieven, bronnen, zoekstrategieën » Gezocht een collega stamboom onderzoeker in de Wolden - Zuidwolde- Drenthe voor 1700


Profiel afbeelding

Mijn naam is Martin van Zandwijk

Ik loop vast met kennis bij het opzoeken van gegevens vroeger als 1700.

en ben op zoek in mijn woonomgeving Zuidwolde (DR) naar iemand die mij kan en wil helpen.

onze stamboom heb ik hoofdzakelijk samengesteld met gegevens uit bestaande stambomen maar wil per persoon de bijbehorende geboorte, ik huwelijk en overlijden akten verzamelen.

ben overgestapt van het abonnement bij Myheritage naar Geneanet, om het betaalbaar te houden.

Graag ontvang ik een reactie.

--------------

Bericht verplaatst naar dit sub forum door moderator F.

M.J.van Zandwijk

De kerkelijke gegevens van Zuidwolde (Drenthe) zijn in 1824 verbrand. Doopregisters ref vanaf 1797 beschikbaar. Je zult dus m.i. in andere bronnen moeten zoeken. Om vergeefse zoekakties te voorkomen, controleer je huidige gegevens (dus ook burgerlijke stand) aan de hand van beschikbare aktes. Op internet staan veel foutjes in gepubliceerde stambomen, maar het kan wel een goed hulpmiddel zijn om de aktes snel terug te zoeken als de gegevens kloppen.

mvg-Ben

ps  Geneal-IX  en AlleDrenten

Ben Wegman

Voor heel Drenthe: Geneal-IX en algemeen: https://www.wiewaswie.nl/

mvg-Ben

Ben Wegman


Inmiddels heb ik van vraagsteller begrepen dat de genoemde regio (Zuidwolde e.o.) geen betrekking heeft op het uitgevoerde resp uit te voeren familieonderzoek maar dat de hr van Zandwijk in betreffende regio graag contact zou willen leggen met een onderzoeker ter ondersteuning van zijn genealogische activiteiten. Kennis t.b.v. een nog beginnend onderzoeker.

Ik wens de hr van Zanten veel succes.

mvg-Ben 

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu