stamboomforum

Forum logoArchiefinstellingen, bronnen en inventarissen » geen info begraafplaats Rhoon van Evert de Wolff begr. 2020 opgelostProfiel afbeelding

Beste medewerker,

In de gravenzoeker vind ik dat Evert de Wolff is begraven -5-9-2020. Als ik dat aanklik krijg ik alleen een zoekscherm voor gemeentelijke begraafplaatsen. Als bij de overledene kijkzie ik hem daar niet bij staan. Hoe kan ik de juiste informatie wel vinden.

Ik weet niet of ik mijn vraag aan het goede adres stuur maar zou u anders dit bericht door kunnen sturen.

Met vriendelijke groet,

Tanja van der Woud-Wolterbeek

Tanja van der Woud - 13 nov 2023 - 22:42 (laatst bijgewerkt 14 nov 2023 — 11:50 door moderator)


Wat bedoelt u met gravenzoeker?

Als u Evert de Wolff opzoekt op online-begraafplaatsen.nl vindt u dat hij begraven is te Rhoon. Hij is minder dan 5 jaar geleden overleden, zodat zijn gegevens niet openbaar worden weergegeven achter zijn naam (dit is beleid van de website, als u zich registreert en dan inlogt is alles, inclusief foto van de grafsteen, wel te zien), maar zijn geboorte- en sterfdatum worden wel genoemd bij overige bronnen: 29-04-1929 - 05-09-2020. De datum 5-9-2020 is dus niet zijn begraafdatum, maar zijn sterfdatum. Als u Everts naam onder overige bronnen aanklikt, komt u op de website van online familieberichten, daar kunt u een express scan aanvragen (wel eerst registreren), waarop mogelijk meer gegevens.

Anneke 12 - 14 nov 2023 - 10:09De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu