stamboomforum

Forum logoMiddeleeuwse genealogie » Nazaten Floris V


Profiel afbeelding

Precies, gaat er in als koekAfbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Everardus Rollema - 12 nov 2017 — 12:58

Arme Clara, zo goed voor haar nageslacht willen zorgen en dan vergeten worden en vervangen door Floris V................Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Annemarie57 - 12 nov 2017 — 15:04

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

foto E.J. Rollema

Everardus Rollema - 12 nov 2017 — 15:17

Beste Hans,

Ik ben een kleinzoon van Barbara Honselaar. van Elk.

Mijn vader vertelde ons altijd dat wij afstammelingen van Floris V waren. Maar hij vertrouwde dit zelf volgens mij niet helemaal. Zie zijn bijgevoegde aantekeningen en genoemd stukje uit de Rijnsburger waar in haar naam als Hontselaar. van Elk staat i.p.v. Honselaar. van Elk

Excuus voor de vreemde scans maar mijn vader gebruikte een nogal ongebruikelijk papierformaat en ik heb maar een A4 scannerAfbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Ik probeer u nu de aantekeningen en door mijn vader gemaakte stamboom te sturen maar dat lukt mij nog niet. Er komt steeds een melding foute URL terwijl ik het van een USB stick wil zenden. Niet van URL dus.

Mijn vader, Lambertus (Bert) Honselaar is +/- 25 jaar geleden overleden.

Met vriendelijke groet,

Bert Honselaar 

BertH - 16 nov 2017 — 23:22

Beste Bert,

fantastisch om contact te leggen. Je vader is dus Gerrit Honselaar. Barbara van Elk en mijn vader waren nicht en neef met als oma en opa Hendrik Zijderveld en Pietertje van der Nagel.

Ik ben inmiddels veel verder met het verhaal. Stel voor de correspondentie te verplaatsen naar onze e-mail adressen: hans@noppages.nl.

Groet,

Hans P. Noppen, achterkleinzoon van Hendrik Zijderveld.

Hans P. Noppen - 16 nov 2017 — 23:40

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Nou Hans,

De manier om foto's te plaatsen is ook voorhistorisch. Hierboven is het er een van 8, de rest moet ik opnieuw doen omdat je stuk voor stuk moet uploaden of een of ander superlid moet worden. Helaas ga ik nu naar bedje. Ik wilde alleen even terwille zijn omdat ik deze spullen vandaag toevallig in een kast vond en eens ging googlen en dus dit forum toevallig tegen kwam. Je mag mij ook een e-mail sturen, naarhun@hotmail.com dan stuur ik de foto's, ook als PDF als je wenst. Mag jij ze fijn in het forum plaatsen, als jou makkelijker afgaat.

Met vriendelijke groet,

Nazaat Bert Honselaar

BertH - 17 nov 2017 — 00:26

Beste Bert,

 

Ik heb je een PB gestuurd.

 

Vr. gr.

Everardus

Everardus Rollema - 17 nov 2017 — 10:49


Hallo Hans,

Jouw mailbox puilt nu zo'n beetje uit denk ik.

Mvg,

Bert Honselaar

BertH - 17 nov 2017 — 10:59Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu