stamboomforum

Forum logoMiddeleeuwse genealogie en Karel de Grote » Ik zoek informatie over de Persoon Jan Oemen en zijn vader die misschien Tilman Oem is. opgelostProfiel afbeelding

Hallo,

Vanaf mijn stamboom Heyn (de oude)Jansz Oemen 1395 Geboren in  loop ik vast. Zijn vader is Jan Oemen ca 1370 geboren in 's Gravenmoer en waarschijnlijk Tilman Oem (geboren 1350 in Dordrecht) daar weer de vader van. Mijn zus heeft mijn stamboom gemaakt met behulp van iemand die het zover af had. Ik heb al veel gezocht en denk dat het zo niet klopt. Tenzij er een tak is waar geen noteringen van gedaan zijn in de Oem familie zoals die in de Barendrechts genealogie staat.  https://www.historischbarendrecht.nl/genealogie-van-cleys-oem.html Dus misschien geen Tilman maar Jan Oem? 

 

Is er iemand die dit stukje al duidelijk heeft?

Groetjes Els Oomis

Els Oomis - 6 dec 2021 - 17:12 (laatst bijgewerkt 6 dec 2021 — 17:33 door auteur)

Kunt u enige bronvermeldingen geven?  En daarnaast gaarne aanpassing d.i uitbreiding van  de onderwerptitel. Vermeld indien mogelijk ook plaats/regio en tijdvak in de titel. Alvast bedankt.

mvg-Ben

Ben Wegman - 6 dec 2021 - 17:17

-

Janna vE - 6 dec 2021 - 19:23 (laatst bijgewerkt 8 dec 2021 — 18:25 door auteur)


Hoi Els,

Ben je bekend met het boek van Pastoor Knipscheer over de Familie Oomen?

Daar staat heel veel in.

Groet 

Ad

Ad Kerremans - 29 mei 2022 - 18:16De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu