stamboomforum

Forum logoGenetische genealogie (DNA) » Y chromosomaal DNA onderzoek

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Ik heb in 2008 meegedaan aan een DNA onderzoek, contactpersoon was dhr. L.A.F. Barjesteh van Waalwijk van Doorn, de opdrachtgever was Koninklijk Genootschap voor geslacht- en Wapenkunder.

De reden dat ik hieraan meedee was:  of er mogelijk personen met de naam Oudshoor , Outshoorn ook eventueel meegedaan hebben zodat er via het Y molocul enige verwantschap zou bestaan met de naam Olsthoorn. Ik ben hier zeer benieuw naar, met dank voor uw reactie en vrgr, Wim Olsthoorn

wj.olsthoorn

Hoi,

Ik ben ook erg benieuwd hiernaar. Ergens ver terug in mijn familie komen beide namen voor en aangezien ze allemaal uit het westland komen zou het mij verbazen als het geen familie was.

E de Bruin


Looking for a link with Netherland Boshoff's with out South African connections. Prepared to pay for Y-DNA testing at FTDNA for the first male Boshoff who contact me, who has done his research usefull back to 1700

Petrus BoshoffPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!