stamboomforum

Forum logoFora » Genetische genealogie (DNA) » genetische genealogie Outshoorn Olsthoorn

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik  heb  in 2008 deelgenomen  aan het DNA onderzoek, mijn  Samplecode is  8D186.  Ook de volledige documentatie  betreffende dit onderzoek heb ik in mijn bezit evenals het hierop betrekking hebbende boek "de zonen van Adam " Het rapport is opgesteld door  Prof. Dr. P de Knijff vast beëdigd gerechtelijk DNA deskundige, hoofd  FLDO en  dhr. L.A.F. Barjesteh van Waalwijk van Doorn

Ik zoek genealogisch verband tussen de naam Outshoorn en de naam Olsthoorn. In oude aktes   komt ook de naam Outshoorn meerder malen voor. Ik zoek dus eigenlijk nazaten met de naam Outshoorn die eveneens een DNA onderzoek  willen ondergaan om zo  te kunnen vatstellen mede aan de hand van het y synchroon of er enige verwantschap bestaat tussen deze beide generaties.

 Ik ben eventueel bereid om in de kosten van een DNA onderzoek mijn steentje bij te dragen. Ik hoop op deze manier genealogen te vinden die onderzoek doen in hun familienaam OUTSHOORN of/en eventueel OUDSHOORN. De kosten van het DNA onderzoek waren in 2008  155 euro bij 400 deelnemers, bij een kleiner aantal zal deze prijs wellicht iets hoger uitvallen, maar zal zeker gezien de genealogische waarde het ten volle waard is .

 Zie op internet Project Genetische Genealogie in Nederland.

met vriendelijke groet

W.J. Olsthoorn

wj.olsthoornPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!