stamboomforum

Forum logoFora » Genetische genealogie (DNA) » Oproep aan deelnemers DNA-project 'Zonen van Adam'

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Deelnemers aan het Leidse project 'Zonen van Adam in Nederland' hebben kunnen intekenen op het Benelux-project van Familiekunde Vlaanderen, projectleider Marc Van den Cloot. De uitvoering ligt bij de KU Leuven. DNA-stalen zijn van Leiden overgebracht naar Leuven.

Echter, een groot deel van degenen, die zich voor het vervolgtraject hebben opgegeven, heeft geen nader contact opgenomen met de organisator, de heer Van den Cloot. Hierdoor dreigen stalen vernietigd te worden. Daarom is het belangrijk dat mensen, die zich nog niet bij de organisator gemeld hebben, dat vóór 15 december 2016 alsnog doen, ook als men van verdere deelname afziet. Zijn e-mailadres is marc.vandencloot[NOSPAM]@telenet.be.

Indien u niet zeker bent of u zich gemeld hebt, of u hebt andere vragen, dan kunt u die stellen aan mevr. M. Vulsma-Kappers, e-mail vulsmakappers[NOSPAM]@gmail.com van de NGV afd. Amsterdam e.o.

Bij het versturen van uw mail moet de tekst "[NOSPAM]" uit de adressen verwijderd worden.

Peter Miebies
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!