stamboomforum

Forum logoGenetische genealogie (DNA) » Genetische afwijkingen later door voorouders, lichamelijk of psychisch of ziektes.Profiel afbeelding

Over genetische afwijkingen gesproken: Ik zie op verschillende media berichten over dat diverse vaccinaties invloed kunnen hebben op ons DNA, dat er wijzigingen optreden. Dit lijkt mij, als het waar is, dan in de nabije toekomst lastig te worden voor genealogen om familieleden te vinden a.d.h.v. DNA. En denk dan ook aan genetische afwijkingen van nakomelingen, waarvan de ene ouder wel is gevaccineerd en de ander niet. Ik heb echt geen idee, de toekomst zal het uitwijzen. Is iemand met afwijkend DNA dan nog wel echt familie?

M.G. de Groot - 4 feb 2022 - 13:02

Beste moderatoren: Mag hier een slotje op want er wordt nu misinformatie verspreid en dat kan niet het doel zijn van dit forum.

Nog voor de goede orde: Vaccinaties veranderen niet je DNA.

Ronk - 4 feb 2022 - 14:21

Zet maar op slot, hoor. Als toch niemand interesse heeft...

M.G. de Groot - 4 feb 2022 - 15:18 (laatst bijgewerkt 4 feb 2022 — 16:52 door auteur)

Beste Ronk, wij kunnen en gaan geen berichten verwijderen of blokkeren omdat diegene 'onwaarheden' schrijft. Dit zou censuur zijn, ook al is het wetenschappelijk. Juist verschillende meningen moeten geventileerd worden, over alle onderwerpen die er denkbaar zijn. We leven in een democratie met een vrij woord, tenzij het discrimerend is. 

Yolanda Lippens - 9 feb 2022 - 12:58

Beste Yolanda, helemaal prima!

Ronk - 9 feb 2022 - 15:45

@ Yolanda

Tegenwoordig denken we daar toch genuanceerder over. Heeft u de recente berichten over Neil Young en Spotify niet gelezen? En de maatregelen die de Europese Commisie in petto heeft voor "social" media; de moderatie door Facebook die onvoldoende gevonden wordt. Denk ook aan Twitter en Trump (die zei ook voortdurend "Ik heb geen idee" om vervolgens toch zijn onwaarheden te verspreiden). Ook het Stamboomforum kan zich m.i. niet meer verschuilen achter de stelling dat het niet verantwoordelijk is voor de inhoud. U zou het bericht op z'n minst kunnen voorzien van een "Nepnieuws"sticker o.i.d. Waarom geeft u anders onder de rapporteerknop de aankruismogelijkheid "dit is nepnieuws"?  In het onderhavige bericht promoot deze Wappie bij herhaling nepnieuws en kwakzalverij wat levens kan kosten. Dit mag u niet wegwuiven! Het is ook nog eens spam, want haar stellingen vallen buiten het terrein van genealogie of zijn er met de haren bijgesleept. 

sprangers - 9 feb 2022 - 18:09

Nogmaals: Wij als moderators kunnen en mogen geen onderscheid maken in wetenschappelijke inhoud wat wel of niet waar is. 

//correctie - het woord geen stond niet in de oorspronkelijke tekst, dit heb ik nu gewijzigd.

Yolanda Lippens - 11 feb 2022 - 10:29 (laatst bijgewerkt 2 mar 2022 — 12:04 door auteur)

Yolanda schrijft: Nogmaals: Wij als moderators kunnen en mogen onderscheid maken in wetenschappelijke inhoud wat wel of niet waar is. 

Prima, als de moderator dus onderscheid kan en mag maken dan neem ik aan dat u nu de onwaarheden verwijdert. Dit is trouwens ook wat MG de Groot in haar antwoord van 4 februari 15:18 u vraagt te doen. Dat lijkt me sowieso verstandig niet alleen omdat zij off topic bezig is maar ook omdat dit hele draadje over ziektes gaat van levende en overleden personen, hetgeen niet is toegestaan volgens uw gedragsregels. 

Kijk ook nog even naar Europa probeert nepnieuws tegen te gaan - Europa Nu (europa-nu.nl) 

PS: citaat over vrijheid van meningsuiting: ... worden op verschillende sites ongewenste meningen verwijderd of vóór plaatsing beoordeeld op discriminatie, onwelvoeglijke taal en dergelijke. Dit heet 'modereren' en wordt door de beheerder van een website gedaan. Daarbij is de Grondwettelijke uitingsvrijheid niet in het geding, omdat een private organisatie zelf mag beslissen wat zij op haar eigen website wel en niet wil hebben staan.

sprangers - 11 feb 2022 - 11:13 (laatst bijgewerkt 23 feb 2022 — 12:56 door auteur)

Je zou eens diep in jezelf op zoek kunnen gaan naar waar je bang voor bent.

M.G. de Groot - 12 feb 2022 - 13:20

Ik hoef toch niet uit te leggen dat we allemaal vrij mens zijn en zelf kunnen bepalen welke informatie we tot ons nemen en wat we ermee doen? Wie zich ergens in verdiept kan zelf bepalen wat het voor hem/haar betekent.

Juist censuur is levensgevaarlijk.

Edit:
We zijn allemaal gelijk en niemand heeft het recht om anderen informatie te ontzeggen. 

M.G. de Groot - 13 feb 2022 - 09:08 (laatst bijgewerkt 13 feb 2022 — 10:30 door auteur)


Namaste
 

Het werk van dokter Hamer werd en wordt gecensureerd omdat er in de medische wereld veel geld omgaat en veel mensen status, aanzien en ego ontlenen aan hun beroep en de ontdekkingen van van dokter Hamer alles op zijn kop zou zetten. De hele medische wereld zou aangepast moeten worden, ook opleidingen en universiteiten. Omdat de gevestigde orde dat totaal niet zag en ziet zitten werd dokter Hamer het leven zuur gemaakt. En te begrijpen is dat dat hem tot op het bot frustreerde. Zijn later extremere uitspraken kwamen onder andere voort uit psychische veranderingen, door biologische conflicten en waren een duidelijk voorbeeld en bevestiging van zijn eigen ontdekkingen.

De ontdekkingen van dokter Hamer zijn wetenschappelijk en zonder uitzondering altijd op drie niveau's te verifiëren: Psyche, brein en orgaan.
 

Wie interesse heeft kan hier naar dokter Hamer zelf luisteren:

Interview over de verificatie van de Germaanse Geneeskunde aan de uni van Trnava.
https://youtu.be/S6Lkju83EhQ

 

En hierbij een duidelijke docu over monopolie in onze wereld:
Wij zijn de 99% / Docu door Tim Gielen (Nederlandstalig).
https://www.bitchute.com/video/9MnmHbpe7HMc/


Salut,
Marja

M.G. de Groot - 13 feb 2022 - 11:29Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu