stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Aanknopingspunten in andere publicaties werkt niet opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/stamboom-oostra-en-groen/

Ik kan geen aanknopingspunten met andere publicaties niet meer zien. In een ander onderwerp lees ik dat het opgelost zou zijn, maar niet voor mij.

Albert Oostra - 19 nov 2020 - 18:08

Beste heer Oostra,

Wat ziet u precies niet? Krijgt u een melding, o.i.d.? Kunt u een screenshot maken en deze hier uploaden?

Yolanda Lippens - 25 nov 2020 - 14:49

Dag Yolonda,

In de openingspagina van mijn stamboom vind ik niet meer de 'knop' voor aanknopingspunten met andere publicaties. Zie screenshot van deze pagina.

Daarnaast zie ik dat ik sinds begin november geen emailberichten meer ontvang over "Aanknopingspunten gevonden in andere stambomen". Het laatste emailbericht was van 2 oktober. Dus misschioen heeft dat met elkaar te maken.Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Albert Oostra - 30 nov 2020 - 17:28


Meneer Oostra,

Op dit moment heeft u uw publicatie https://www.genealogieonline.nl/stamboom-oostra-en-groen/ afgeschermd met een toegangspoort. Omdat anderen uw publicatie dan niet kunnen bekijken worden dergelijke publicaties niet meegenomen in het zoeken naar aanknopingspunten tussen stambomen.

Bob Coret - 16 dec 2020 - 13:30







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu