stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Aanknopingspunten in andere publicaties van slag opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser)

Elke eerste week van de maand krijg je een mail dat er nieuwe aanknopingspunten zijn gevonden.

als je op de link klikt in de mail en vervolgens inlogt, dan zijn er geen aanknopingspunten, waar normaliter meteen de nieuwe aanknopingspunten worden getoond.

Selecteer ik de optie “Nog niet bekeken (door u), dan heb ik er ineens 5817 !!!

Elke maand loop ik alle nieuwe aanknopingspunten netjes af, en verander de status. Normaliter zijn het er ongeveer 200 tot 300. Hierna staat er dan niets meer “open”.

5817 lijkt mij erg veel voor 1 maand.

Robin de Heij - 7 dec 2020 - 16:36

Als ik nu in de database kijk dan zie ik inderdaad ruim 5 duizend aanknopingspunten die afgelopen maand zijn gevonden. 

Ik heb er geen verklaring voor kunnen vinden. Het zijn ook veel aanknopingspunten met reeds lang gepubliceerde publicaties, dus die hadden voorheen ook al gevonden moeten worden. Ik snap er niets van.

Bob Coret - 16 dec 2020 - 15:52

Kan het zo zijn dat wanneer er een aanpassing is geweest aan een persoon, dat kan zijn het toevoegen/verwijderen van een (nieuw) document, dat dan de koppeling met dezelfde persoon in een andere publicatie meteen vervalt, en dan opnieuw beoordeeld moet worden?

Ik ben namelijk bezig met het omzetten van PNG afbeeldingen in JPEG afbeeldingen. De PNG worden dan vervangen, en nieuw gevonden documenten meteen toegevoegd.

Robin de Heij - 24 dec 2020 - 09:12

Nee, op zich krijg heel het matchingsproces alleen naar de ID's. Als er gegevens worden gewijzigd of documenten worden toegevoegd blijft het ID van die persoon ongewijzigd.

Bob Coret - 6 jan 2021 - 17:11


Beste Robin, is je vraag opgelost? Zo ja, kan je die dan op 'opgelost' zetten?

Yolanda Lippens - 17 mar 2021 - 13:53







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu