stamboomforum

Forum logoHelpdesk » post aan mij gericht maar niet meer reageerbaar opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Stamboom Forum (via Firefox browser) op adres https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/2/78607/0

Hallo, Vanavond googelde ik mezelf en kwam een bericht tegen die ene Juliette op dit forum aan mij stelde. Zie link. Ik kom eigenlijk nooit op deze site en ik heb ook geen bericht van haar ontvangen. Anders zou ik wel gereageerd hebben. Maar nu wil ik haar geruststellen dat ik niet expres haar genegeerd heb of haar niet in de stamboom vermeld heb. Ik weet niet eens wie ze is. Via de reactie van anderen zag ik dat ze Juliette heet. Kunnen jullie alsnog mij haar contactgegevens geven?  Mail mij alstublieft direct naar   <verwijderd door moderator>

Vriendelijke groet, Laura Borninkhof

Uitgeschreven lid - 11 jan 2021 - 02:12 (laatst bijgewerkt 12 jan 2021 — 13:56 door moderator)

Beste Laura,

Wij kunnen geen persoonlijke gegevens van anderen doorgeven i.v.m. met de AVG.

Als het goed is kunt u uw profiel alle berichten terug zien, https://www.stamboomforum.nl/mijn/mail/?service=sf&page=1

Voor uw eigen beveiliging heb ik in uw bericht ook uw emailadres verwijderd, want dit staat nu open en bloot terwijl dat niet nodig is omdat u een profiel heeft waar we onderling met elkaar kunnen communiceren.

Yolanda Lippens - 12 jan 2021 - 13:56

@Yolanda, Dank u voor het verwijderen van mijn email adres. Ik dacht dat ik een privébericht stuurde aan de helpdesk.

@Everardus Rollema. Ik heb uw bericht ontvangen in de privé berichtenmap van dit forum maar ik heb er geen bericht van gekregen in mijn persoonlijke mail. Ook had ik geen bericht van Juliette ontvangen op deze site of in mijn privé mail. Tot dec.2019 ontving ik wel de algemene mail gekregen van het Stamboomforum maar daarna niet meer. Het is heel toevallig dat ik mijn online fotomap zocht en daarom mezelf googelde (was vergeten dat het bij photobucket stond). Google vond de post van Juliette met daarin mijn naam meteen.

@Juliette. Mocht je dit lezen. Sorry, maar ik heb echt geen notificatie gehad dat je mij een bericht gestuurd hebt. Ik ontvang geen berichten meer in mijn privémail van deze site. Mogelijk heb ik het geblokkeerd want ik ben na bijna 6000 voorouders en familieleden gevonden te hebben, gestopt met mijn stamboom. Ik weet verder niet wie je bent maar ga eens kijken op borninkhof.myheritage.com . Misschien staat jouw tak daar wel tussen.

Vriendelijke groet,

Laura Borninkhof

Uitgeschreven lid - 15 jan 2021 - 00:43


Er zijn inderdaad tijdelijk wat mailproblemen geweest vanuit GO, maar die zijn inmiddels opgelost. Dus mails moeten weer aankomen in mailboxen.

Yolanda Lippens - 20 jan 2021 - 13:36







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu