stamboomforum

Forum logoHelpdesk » kwartierstaat in grafische vorm niet beschikbaar opgelost



Profiel afbeelding

Onder de stamboom in grafische vorm (onder de kop "Voorouders (en nakomelingen) van ...") staat vaak, maar niet altijd, de tekst "Toon totale kwartierstaat".

Als ik daar in mijn GO-publicatie op klik, krijg ik de melding "De kwartierstaat is niet beschikbaar".

1. Hoe kan ik deze kwartierstaat in grafische vorm tevoorschijn halen?

2. En hoe komt het dat de tekst "Toon totale kwartierstaat" soms wel en soms niet verschijnt?

Bij voorbaat dank.

PS ik heb via de Kwartierstaat PDF Wizard kwartierstaten gegenereerd van al mijn (8) kwartierdragers, maar ik weet niet of dit er iets mee te maken heeft?

Marja-2 - 11 mei 2021 - 15:48

Het antwoord op de eerste vraag heb ik niet, maar volgens mij is het antwoord op de 2e vraag dat de tekst 'toon totale kwartierstaat' alleen maar verschijnt als er minstens 2 generaties boven de getoonde persoon aanwezig zijn.

Dus wanneer van de persoon alleen de ouders bekend zijn en verder niet, wordt de tekst niet getoond. Zijn ook de grootouders en evt. verdere voorouders bekend, dan wordt de tekst wel getoond.

Carmen - 12 mei 2021 - 08:44


Dank voor je hulp. Dat maakt het duidelijk.

NB Als er iemand is die ook vraag 1 kan beantwoorden (waarom verschijnt de melding "De kwartierstaat is niet beschikbaar"), dan houd ik mij warm aanbevolen.

 

----------

NB aanvulling:

Het is opgelost. Als ik ben ingelogd, krijg ik de melding dat de kwartierstaat niet beschikbaar is, als ik niet ben ingelogd verschijnt hij wel.

Marja-2 - 12 mei 2021 - 15:15 (laatst bijgewerkt 13 mei 2021 — 15:17 door auteur)







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu