stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Profiel aanpassen met betrekking tot mijn website.Profiel afbeelding

Betreft Anders (via Safari browser)

Ik loop wat vast In het aanpassen van mijn profiel. Zo zou ik graag de website www.corduwener.com willen aanpassen in www.villavolta.nl. De laatste is namelijk de webpagina waar alle informatie te vinden is van mijn familie en alle families die zijdelings gerelateerd zijn aan de familie Corduwener.

Alvast dank voor de reacties.

Groet,

Wim Corduwener

Wim Corduwener - 1 okt 2021 — 14:16 (laatst bijgewerkt 1 okt 2021 — 16:53 door moderator)

Kunt u wat specifieker zijn wat er precies gebeurd met vastlopen? Ziet u een foutmelding? 

In principe moet u dit soort dingen in uw profiel kunnen aanpassen. 

Yolanda Lippens - 1 okt 2021 — 18:33

Sorry voor de verwarring: met vastlopen bedoel ik niet dat m’n computer of de website vastloop, maar dat ik niet kan vinden waar ik mijn website kan aanpassen.

Wim Corduwener - 1 okt 2021 — 19:17

U kunt geen gegevens om genealogie online aanpassen, u dient dan een nieuwe import te doen van een gewijzigde gedcom (export uit uw software). 

Yolanda Lippens - 7 okt 2021 — 14:44

Jammer. Ik dacht dat het eenvoudiger was om mijn profiel aan te passen, zodat anderen direct kunnen zien waar mijn stamboom zich bevind.

 www.corduwener.com is (nog) niet in gebruik en http://www.villavolta.nl/corduwener-stamboom/ is dat wèl.

Geeft niks. Bedankt voor de reactie.

Wim Corduwener - 7 okt 2021 — 17:11


Zie dat het inmiddels gelukt is om je profiel aan te passen op stamboomforum in tab Informatie. Alleen jammer dat je link daar niet aanklikbaar is. Een link tonen kan wel in tab Toegevoegde/Favoriete Websites. Citaat: "In de Stamboom Gids kunt u websites toevoegen en als favoriet markeren, deze worden op het Stamboom Forum in uw profiel getoond."

Wil je dit probleem a.j.b. als Opgelost markeren als je probleem voldoende opgelost is? Dan kan de aandacht van dit forum zich weer richten op nieuwe problemen:-)

Pauline Berens EBBI - 12 okt 2021 — 13:41 (laatst bijgewerkt 12 okt 2021 — 14:37 door auteur)Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu