stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Download resultatenlijst werkt niet opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Open Archieven (via Firefox browser) op adres https://www.openarch.nl/search.php?name=croes+1915-2020&eventplace=%2AFrance&start=0&number_show=10&sort=1

Ik zou graag de "download resultenlijst" gebruiken in OpenArchieven. Helaas lukt dit niet. Zowel de keuze voor csv alsook xls resulteert in een blanko webpagina. Ik gebruik firefox (in Ubuntu), maar het als andere browsers en operating-systemen geprobeerd. Niets lijkt te werken.

De zoekopdracht die ik gebruik geeft 11 pagina's zoekresultaen, dus ~110 resultaten. Volgens de beschrijving zouden tot 5000 resultaten mogelijk moeten zijn.

Is dit een gekend probleem? Is er een oplossing?

Alvast bedankt.

 

EDIT: Met een zeer beperkt aantal zoekresultaten (ik heb getest met 8) werkt het wel.

Arnaud - 8 feb 2022 - 12:17 (laatst bijgewerkt 8 feb 2022 — 12:55 door auteur)

Beste Arnaud, helaas kan ik je probleem niet herproduceren. Ik gebruik Firefox, en krijg bij de download een XLS document met alle resultaten. 

Kan je het eens proberen met een andere browser? 

Yolanda Lippens - 9 feb 2022 - 15:48

Bedankt voor de reaktie. Ik heb al een andere PC, Operating Systeem en browser geprobeerd, maar kreeg steeds hetzelfde resultaat. Ik zal nog wat verdere tests uitvoeren.

Arnaud - 12 feb 2022 - 13:51

Hallo Arnaud, kun je ons op de hoogte houden van de testen die je hebt gedaan? Is je probleem al opgelost?

Pauline Berens EBBI - 27 feb 2022 - 08:59

Als je op de link klikt, lukt het inderdaad niet om de Excel lijst te downloaden. Het probleem zit volgens mij in de manier waarop het land Frankrijk wordt gefilterd. 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Er staat: u heeft gezocht naar personen in de akten uit de plaats *France. Met een wildcard dus. Het lukt mij niet om die met een standaard filter te zetten. Wellicht handmatig gewijzigd? Maar daardoor gaat het dus mis. Haal dat eruit en kies in het filter overzicht voor 'land bron' = Frankrijk' en het downloaden lukt wel.

Carmen - 27 feb 2022 - 13:37


Ik was op vakantie, vandaar mijn late reaktie. Inderdaad, gewoon zoeken op Frankrijk op *France werkt wel. Bedankt !

Arnaud - 10 mar 2022 - 09:28







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu