stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Suggestie om het gebruik van de knop "markeer als opgelost" te vebeteren opgelostProfiel afbeelding

Betreft Stamboom Forum (via Firefox browser)

Een suggestie om het gebruik te vergroten van de knop "Markeer als opgelost" is om deze knop groen als achtergrondkleur te geven, analoog aan het veld "Opgelost" dat aan de onderwerpstitel wordt toegevoegd.

Met een afwijkende kleur wordt de knop beter zichtbaar en -hopelijk- ook vaker gebruikt.

Michaël

Boers 2 - 15 mei 2022 - 17:49

Goed idee om Markeer als Opgelost vaker te gebruiken, maar 't past niet goed bij de huisstijl lijkt me, de meeste knoppen zijn donkerrood, de allerbelangrijkste groen.. Markeer als Opgelost groen kleuren in n rij rode knopen verrommelt de pagina en is daardoor slecht voor de overzichtelijkheid. 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Handiger lijkt t me de procedure in forum Helpdesk aan te passen, bijv. na 2 weken inactiviteit krijgt degene die n forum-item aangemaakt heeft automatisch n standaardmail met de vraag of het probleem nog speelt. Zonee, klik dan op de knop Markeer als Opgelost. Zoja, doe niets, dan weten Jolanda Lippens en Bob Coret dat nog naar t probleem gekeken moet worden.

Ook kan de knop Stop Monitoren Bericht beter niet getoond wordt bij de forum-items die je zelf hebt aangemaakt, om betrokken te blijven bij de voortgang van je eigen probleem lijkt me. 

Pauline Berens EBBI - 15 mei 2022 - 18:15 (laatst bijgewerkt 15 mei 2022 — 23:48 door auteur)

Een prima idee. Valt goed op en stoort zeker niet naast de andere groene knoppen.
 

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

(overigens zie ik de knoppen etc. op het forum als oranje/bruin, zeker niet als donkerrood (zoals GO), maar dat geheel terzijde)

Willem H. - 15 mei 2022 - 19:11

Goed idee, gaan we mee aan de slag!

Yolanda Lippens - 27 mei 2022 - 15:33

De kleur van de button Opgelost is aangepast naar groen. En een topic starter kan nu ook niet een bericht niet meer monitoren, tenzij deze op opgelost is gezet. Dank voor de suggesties!

Yolanda Lippens - 8 jun 2022 - 14:20


Dank je wel Yolanda en de rest van het team voor het verwerken van mijn voorstel en het nette voortgangverslag.

En ik heb meteen van de knop gebruik gemaakt :-).

Michaël

Boers 2 - 8 jun 2022 - 18:52De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu