stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Promotie van publicatie op FB en LinkedIn kan beterProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/the-dutch-connection/linkleggen.php

Mn publicatie kan wel wat promotie gebruiken, bijv. op LinkedIn. In t voorstel van GO voor de bijdrage op LinkedIn ontbreekt mn profielfoto en de layout wordt vernaggeld door de lange publicatienaam. Da's geen beste reclame. Kan dat ajb gecorrigeerd worden? Niet getest op Twitter, geen account meer:-)

Ook t Facebook-voorstel is voor verbetering vatbaar. De layout bevat teveel tekst naar mijn smaak, FB is erg visueel en niet zozeer tekstgericht. Halvering oftewel dezelfde info 1 x vermelden lijkt me voldoende. Linksboven is wel n soortement logo zichtbaar, juist dat logo zou ik liever uitvergroot zien zoals in t LinkedIn-voorstel.

Een storende grammaticafout: automatisch wordt lidwoord "de" toegevoegd, ook als "het" nodig is zoals bij mijn publicatie. Die hele zin mag weg wat mij betreft.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 22 dec 2022 - 22:44 (laatst bijgewerkt 31 mei 2023 — 09:25 door auteur)

Staat op de lijst!

Yolanda Lippens - 25 jan 2023 - 14:20

Je kunt ook overwegen om zelf geregeld op Facebook te publiceren met links naar jouw publicatie, eventueel in een te vormen FB-groep.
Zie bijvoorbeeld: https://www.facebook.com/groups/195248474141862 (wél even voor deze groep aanmelden).

Jan Verkade - 26 jan 2023 - 11:57


Jou bevalt dat kennelijk Jan, mij niet. M'n voorstel blijft dus staan:-)

Pauline Berens EBBI - 16 sep 2023 - 13:47Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu