stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Het verversen van het forum werkt niet meer goed opgelost



Profiel afbeelding

Betreft Stamboom Forum (via Chrome browser) op adres https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/0/

Het verversen van het forum werkt niet meer sinds vanochtend 11:00 uur. M'n meest recente reacties staan onderaan de niet-opgeloste problemen, zie schermafdruk. Browser maakt niet uit. Sorteren op nieuwste berichten bovenaan werkt niet. Benieuwd waar dit bericht terecht komt. Toch wel bovenaan merk ik, maar 'n bericht van 16:53  en 15:07 uur niet.

Bewerken op m'n telefoon lukt ook.

Het enige vreemde was dat ik dacht 1 item over niet-werkende links naar de Oorlogsgravenstichting bijgewerkt te hebben en uiteindelijk bleek ik beide items over dit onderwerp bijgewerkt te hebben, zie schermafdruk. Zou er bij t opslaan iets fout zijn gegaan waardoor n record corrupt is geraakt en daardoor de volgorde van de onderwerpen verstoord?🤔

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 18 mei 2023 - 17:20 (laatst bijgewerkt 19 mei 2023 — 10:38 door auteur)

Inmiddels is er bijgedragen aan 'n ander bestaand onderwerp en die nieuwe bijdrage belandt wel bovenaan. Ook is er 'n nieuw onderwerp gepost. Vermoed dus dat het probleem zich beperkt tot de 2 onderwerpen van mij over WOII-slachtoffers.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 19 mei 2023 - 08:58


Lijkt me n hickup, niet reproduceerbaar, daarom markeer ik dit probleem als opgelost. Hoop wel dat de problemen met WOII slachtoffers opgelost worden, ook al staan ze niet bovenaan.

Oeps, de 2 items over WOII staan nog lager dan dit als Opgelost gemarkeerde probleem. Qua sortering staan die 2 dus tussen opgeloste problemen, ook als ontbreekt n groen label Opgelost😃

Vandaag geprobeerd de 2 items over WOII-slachtoffers als Opgelost te markeren en vervolgens dat weer ongedaan te maken. Nu staan ze op de juiste plaats chronologisch in het overzicht?! Beide items zijn wel met verschillende accounts gemaakt. Misschien veroorzaakt het tussendoor als iemand anders inloggen het vreemde verschijnsel.

Pauline Berens EBBI - 19 mei 2023 - 21:02 (laatst bijgewerkt 20 mei 2023 — 10:19 door auteur)







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu