stamboomforum

Forum logoHelpdesk » verwantschap reeks instellen opgelostProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Firefox browser)

Had ik in het verleden standaard in elk persoonsblad staan. Viel mij nu op bij bezoek aan een collegasite, dat dat niet meer zo is. Kan niet meer vinden hoe deze in te stellen. Graag aanwijzingen. Bvd voor uw antwoord, Hubert van Steenes

Hubert TEM van Steenes - 15 aug 2023 - 15:37

Bedoel je deze knop Visualiseer 'n andere Verwantschap? Die verschijnt idd niet op  alle pagina's in je publicatie. GO bepaalt voor welke personen in je publicatie zo'n knop zinvol is. Je kunt dat niet zelf instellen volgens mij.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 15 aug 2023 - 16:20

Een deel van de ingegeven tekst was wegevallen. Ik bedoel de verwantschapsreeks van een persoon in rechte lijn terug in de tijd, afgebeeld in liggende ovaals en gekleurd naar geslacht. Afgebeeld onder de persoonsgegevens. Is heel handig bij check van vw.graden tussen personen.

hopelijk ben ik duidelijk genoeg.

Hubert TEM van Steenes - 15 aug 2023 - 16:34

Bedoel je de bovenste overzichten waar Verwantschap bovenstaat of de onderste waar Voorouders (en nakomelingen) boven staat? De bovenste regel je via startpunten op https://www.genealogieonline.nl/mijn/beheer/startpunten/

Kun je 'n pagina delen waarop het probleem speelt?

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 15 aug 2023 - 16:41 (laatst bijgewerkt 15 aug 2023 — 16:42 door auteur)


In uw publicatie zie ik bijv. op https://www.genealogieonline.nl/stamboom-van-alle/I15258.php :

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

 

Deze 'reeksen' worden aangemaakt als er een verwantschap is tussen de persoon in kwestie en een door u ingesteld startpunt (Herman van den Steenhuys)

Bob Coret - 6 okt 2023 - 14:55De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu