stamboomforum

Forum logoHelpdesk » plus abonnement opgelostProfiel afbeelding

Betreft Open Archieven (via Edge browser)

Heb een plusabonnement en wil graag mails wanneer er zoek resultaten zijn. Krijg net een email dat ik geen plus abonnement heb. Graag nakijken?

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Hans Snoek - 8 dec 2023 - 13:51

Voor mij hetzelfde. Dat is ook de reden dat ik hier even kijk. Maar als ik inlog, dan zie ik dat het abonnement niet eindigt en dat de nieuwe periode op 4 januari ingaat. Daarnaast staat, ook ingelogd, op https://www.openarchieven.nl/my/?action=monitors_show keurig het overzicht van achternamen die ik volg met de "Zoekopdracht monitor.". Het kan niet anders zijn dan dat een foutje is gemaakt, de tekst is waarschijnlijk voor de doelgroep zonder plus abonnement.

J.A.B. (Han) Schoorlemmer - 8 dec 2023 - 16:04

Pauline Berens BC - 8 dec 2023 - 18:00

Voor mij ook hetzelfde. Ik heb een plusabonnement dat automatisch wordt verlengd.

Jan van Bommel - 8 dec 2023 - 19:47

Er zijn inderdaad meerdere meldingen. Maar in de accounts staan wel vermeld dat er een plus abonnement is. 

Ik heb helaas geen mogelijkheid om er technisch iets aan te doen. In januari wordt de Helpdesk hopelijk weer actief en kan er naar gekeken worden. Tot die tijd helaas geduld....

Yolanda Lippens - 11 dec 2023 - 13:25

Betaald voor een plus abonnement, maar geen toegang tot de plus diensten. Graag corrigeren zodra het kan

Julian Hummel - 11 dec 2023 - 22:42

Omdat ik een Plus abonnement heb, heb ik de mogelijkheid om naar info in andere bestanden te zoeken, o.a. Online Begraafplaatsen. Ik ben daar dan ook al een half jaar mee bezig en bij gelijke overeenkomsten klik ik "Hetzelfde, klopt" aan. Nu mijn vraag: hoe komt het dat personen die ik begin november al als zodanig aangevinkt heb, toch weer tegen kom onder het tabblad "Nog niet bekeken"?

Gerrit Potman - 12 dec 2023 - 11:59

Dag Hans, volgens je startpagina heb je geen plusabonnement (meer), zie schermafdruk waarop de + ontbreekt, teken van 'n Plusabo.  Je begon je probleembeschrijving met "Heb een plusabonnement". Hoe zit dat, heb je inmiddels je abonnement opgezegd? Een misverstand?

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 4 feb 2024 - 10:32


U heeft inderdaad een Open Archieven Plus abonnement, de tekst in het mailbericht van onjuist.

Op uw profielpagina kunt u de actuele status van uw abonnementen zien, zoals op de profielpagina op Open Archieven en het Stamboom Forum.

Bob Coret - 4 feb 2024 - 17:42De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu