stamboomforum

Forum logoHelpdesk » 2 oude publicaties verwijderen opgelost



Profiel afbeelding

Beste Info,

Deze 2 publicaties van mij heb ik vervangen door "Fredriksz - Remeeus en Aanverwanten", onder e-mail fredr0991940@kpnmail.nl

Is het mogelijk om alleen deze laatste publicatie te handhaven?

Hoe verwijder ik mijn oude geplaatste pubicaties?

Met vriendelijke Groeten, Eddy Fredriksz

C.E. Fredriksz - 16 dec 2023 - 15:44

Dag Eddy, gezocht op "Fredriksz" en 2 publicaties gevonden: 
1) je noemde zelf al "Fredriksz - Remeeus Familie en aanverwanten" op https://www.genealogieonline.nl/fredriksz-familie-stamboom/ van auteur  Eddy Fredriksz en 
2) Genealogie "Fredriksz en aanverwanten" op https://www.genealogieonline.nl/genealogie-fredriksz-en-aanverwanten/ van auteur C.E. Fredriksz. Als ik je goed begrijp wil je de laatste verwijderen. Log in als C.E. Fredriksz, ga naar Mijn Profiel en kies Registratie Beëindigen. Ik heb zojuist contact opgenomen met C.E. Fredriksz via je publicatie zodat duidelijk wordt welk emailadres daar bij hoort. Laat even weten of je nog hulp nodig hebt.

PS: Wil je het emailadres verwijderen in je bericht van 16-12 om spam tegen te gaan?

Pauline Berens EBBI - 18 dec 2023 - 13:06 (laatst bijgewerkt 18 dec 2023 — 13:19 door auteur)

Sorry,

Maar als ik dat doe dan kom ik steeds naar de registratie van de stamboom die ik wil behouden en dat is,

"Fredriksz - Remeeus en Aanverwanten", onder e-mail fredr0991940@kpnmail.nl

Alle andere publicaties die ik ooit heb geplaatst wil ik verwijderen! Kan het zijn dat ik het geplaatst heb met een ander e-mail adres?
Ik gebruikte ook de alsias "fredr099@planet.nl" en die registratie had ik jaren geleden gemaakt.
Met vriendelijke Groet, Eddy Fredriksz
 

C.E. Fredriksz - 18 dec 2023 - 13:49

Jahoor, je zou best 2 emailadressen kunnen hebben gebruikt, voor elk account eentje met bijbehorende publicatie. Dus, probeer vooral in te loggen met fredr099@planet.nl om te zien of je dan de publicatie ziet die je kwijt wilt. Zoals je ziet heet je C.E. Fredriksz volgens die publicatie. Welk emailadres erbij hoort zie ik niet. Daarom heb ik contact via de link Neem contact op in die publicatie met je opgenomen. Heb je die mail ontvangen?

https://www.genealogieonline.nl/zoeken/publicaties.php?q=Fredriksz+

Zoals je ziet heb je 'n andere naam in beide publicaties: C.E. Fredriksz en Eddy Fredriksz.

Pauline Berens EBBI - 18 dec 2023 - 17:45

Inmiddels zie ik 3 publicaties van je op https://www.genealogieonline.nl/zoeken/publicaties.php?q=Fredriksz

respectievelijk voor 't laatst bijgewerkt op zondag 6 augustus 2017 met eigenaar C.E. Fredriksz, woensdag 20 april 2016 met eigenaar C.E. Fredriksz en zaterdag 16 december 2023 met eigenaar Eddy Fredriksz. Je zult op zoek moeten naar de emailadressen die horen bij de 2 publicaties van C.E. Fredriksz, de bovenste 2 dus. Vervolgens log je in met Planet-emailadres om 'n oude publicatie te verwijderen. Als ik 't goed begrijp moet je nog 'n 3de emailadres hebben (gehad). Alleen daarmee kun je inloggen om de andere oude publicatie te verwijderen.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Op https://www.genealogieonline.nl/fredriksz-familie-stamboom/ zie ik inmiddels 'n groot Plus-teken, waarmee duidelijk is dat je 'n Plus-abonnement hebt, waarmee je meerdere publicaties op 1 account kunt aanmaken.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Bij de oude publicaties ontbreekt zo'n Plus-teken, waaruit blijkt dat ze niet met hetzelfde account gemaakt zijn. Kun je nog inloggen met de oude accounts waaraan de oude publicaties gekoppeld zijn?

Benieuwd of je zo verder komt.

Pauline Berens EBBI - 19 dec 2023 - 10:51


Beste Pauline,

Bedankt voor al mijn moeilijke vragen, helaas heb ik geprobeerd met de alias "fred099@planet.nl" in te loggen maar dat lukt niet waarschijnlijk is het nog ouder. Dus laat ik het zo en als een reactie ooit komt dan zal ik dat uitleggen dat alleen "Fredriksz - Remeeus en Aanverwanten", onder e-mail fredr0991940@kpnmail.nl  geld. Langs deze weg Hartelijk Dank voor de adviezen en met vriendelijke Groet,

Eddy Fredriksz

C.E. Fredriksz - 19 dec 2023 - 14:59







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu