stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Voorstel: kop Beroepen op statistiekenpagina inkorten indien beroepen niet ingevuldProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/stamboom-zwake/tellingen.php

Als in 'n publicatie beroepen ontbreken dan kan de ruimte die daarvoor is gereserveerd op de statistiekenpagina worden ingekort. Er zijn geen taartdiagram en treemapdiagram om te tonen. Iets vergelijkbaars wordt ook gedaan bij de kop Clusters; bestaat je publicatie uit 1 cluster, dan ziet je publiek geen rood vlak maar 'n melding dat dit het geval is. En als m'n voorstel tabbladen in te voeren op de statistiekenpagina gehonoreerd wordt, dan graag op 'n tab al aangeven of doorklikken zin heeft, zoniet, dan de tekst op die tab grijs weergeven, of 'n afwijkende lichtere kleur conform de knop "Stop Monitoren Onderwerp" als je 'n forum-tem heb aangemaakt.

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Pauline Berens EBBI - 23 mar 2024 - 11:10 (laatst bijgewerkt 23 mar 2024 — 11:36 door auteur)

Beste Pauline, 

Je bent op de hoogte van de situatie op de Helpdesk. Zou je daarom alsjeblieft je wensen willen bewaren totdat Bob weer terug is? Ik wil voorkomen dat we straks weer worden overspoeld met verzoekjes van niet-heel-belangrijke dingen, waar je ons eerder mee hebt overladen. 

Ik zal dit topic dan ook op de 'wishlist' zetten en hopen dat Bob er ooit aan toekomt. 

Yolanda Lippens - 23 mar 2024 - 11:57 (laatst bijgewerkt 23 mar 2024 — 12:23 door auteur)

Oeps, je standpunt verkeerd ingeschat, het leek me nog steeds vrij om met voorstellen ter verbetering van de functionaliteit te komen, het blijft sowieso aan Bob en jou om te prioriteren, ooit. Wat ik niet begrijp is waarom je VOOR die prioritering mijn voorstellen al afdoet als "overspoeld met verzoekjes van niet-heel-belangrijke dingen, waar je ons eerder mee hebt overladen". Dat komt over alsof je m'n meedenken niet kunt waarderen; te veel, te vaak en het ergste: onbelangrijk. Jammer! Wat zonde van m'n tijd! Ik roep op om vooral aardig en constructief naar elkaar toe te zijn op deze helpdesk, daar hoort ook respect voor elkaars voorstellen bij. Als je dat niet kunt opbrengen reageer dan niet, het is allang duidelijk dat voorstellen blijven liggen:-) Volgens mij is Bob al terug trouwens, te zien aan de gewijzigde navigatie met tabbladen op persoonspagina's. Het zou me niet verbazen als ie ook wel meekrijgt wat er voorbij komt op het forum. Hij heeft alleen het helpdesk-overleg met jou nog niet opgepakt begrijp ik. Sterkte daarmee.

Pauline Berens EBBI - 23 mar 2024 - 13:21 (laatst bijgewerkt 23 mar 2024 — 16:29 door auteur)

Tsja, ik weet niet meer zo goed wat ik hier op moet zeggen, Pauline. Je opmerkingen en verbeteringen worden zeker op prijs gesteld, maar nu even niet meer. Alles heeft met timing te maken. 

Volgens iedereen is Bob terug, maar ik zou tegen iedereen willen zeggen 'hold your horses'. Hij is inderdaad op de achtergrond bezig, maar om de Helpdesk weer actief te maken is er meer nodig. Wat dat is hou ik privé, aangezien dat tussen Bob en mij is. 

Trouwens bijzonder dat je met je andere accounts jezelf Likes geeft.

Yolanda Lippens - 23 mar 2024 - 16:33 (laatst bijgewerkt 23 mar 2024 — 16:35 door auteur)

Niet zo bijzonder als je weet dat voor gewone gebruikers niet zichtbaar is wie wat heeft geliked. Misschien goed om bij alle likes de naam van de liker te tonen? Dan is dit soort zelfpromotie snel afgelopen:-)

Pauline Berens EBBI - 23 mar 2024 - 16:43

Fijn dat je het toegeeft. 

Yolanda Lippens - 23 mar 2024 - 16:46


Fijn weekend!

Pauline Berens EBBI - 23 mar 2024 - 17:36Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu