stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » Myheritage weigert opeens toegang



Profiel afbeelding

Hallo Myheritage gebruikers,

Bij het inloggen in de MyHeritage familisite, waar ik zelf beheerder van ben, kreeg ik het verzoek om het wachtwoord in te vullen. Normaal wordt dit automatisch onthouden op mijn pc, en ik dacht dat het misschien te maken kon hebben met de Family Tree Builder upgrade.

Tot mijn verbazing werkte mij (zeker weten goede) wachtwoord niet en het aanvragen van een nieuw wachtwoord levert geen mail op in mijn email inbox (ook zeker weten goed ingevuld).

Ik heb een mailtje naar support gestuurd, die automatisch voor ontvangst hebben bevestigd. Hetgeen het correcte emailadres bevestigd.

Hebben meer gebruikers hier last van?

Moniek - 23 nov 2011 - 11:35

Kan gewoon inloggen

Anja4711 - 23 nov 2011 - 11:57

Ook bij geen enkel probleem - kleine tip alleen probeer binnen te komen via publiceren (na update dus publicatie staat de boom altijd op je startpagina)

succes

vincent van der werf - 23 nov 2011 - 13:22


Hallo Moniek,

Weet je zeker dat je lokale PC geen 'malware' bevat waardoor 'het lijkt' dat je naar My heritage gaat, maar je in werkelijkheid wordt 'geforwarded' naar een site die er op lijkt en zodoende je wachtwoord probeert te ontfutselen zodra je probeert in te loggen?

Ronald Balhan - 23 nov 2011 - 19:49







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu