stamboomforum

Forum logoGenealogische software » Progen probleem


Profiel afbeelding

Mijn Comp. is vorige week gecrascht gevolg veel verdwenen maar deel werkt weer  Ik werk met Progen en Alles kwijt Heb in 2017 wel copy gemaakt maar kan deze niet meer invoegen omdat  er geen floppy meer zijn en  nu staat het op stick   Hoe krijg ik  bestand weer in progen   Wie heeft ervaring groet van Henk

Henk

Er bestaan USB floppy drives. Deze worden volop aangeboden op internet. Hiermee moet het mogelijk zijn het bestand te kopiëren. Veel succes, Bernard.

BH van Engen

Dank voor de tip Inmiddels  de gegevens ingevoerd    wel nog aanvullen   Mijn Dank   Groet van Henk 

Henk

Backup altijd met enige regelmaat en zorg dat ook de externe bestanden zoals b.v. akten en foto's mee komen. Handmatigheid (opnieuw invoeren) heeft altijd verlies tot gevolg. Het lukt niemand om die gegevens zo maar weer even gelijk te krijgen met wat je had (of het moet heel weinig zijn). Een computerprogramma goed gebruiken begint met begrijpen waar alles fysiek staat, zodat je zelf kunt ingrijpen en niet afhankelijk van de software wordt.

H.Schilder


Als je comp de geest geeft resp een crasch als gemeld komen er meer problemen tevoorschijn . Draaide met W7 maar die gaat vervallen dus nu W10   echter bij nieuw instaleren pakte die mijn Office 2007 niet want wordt niet meer ondersteund en dus niks op mijn comp  Gelukkig met mijn  oude schijf  kon ik er een deel weer opkrijgen . Evenzo met Live mail welke er ook uit gaat  en  al mijn  email m adressen kwijt incl    kalender met   de jarige  Fam leden  Baal als een stekker van W10 welke er nu opstaat.  Met  veel nieuwe dingen gaat het weer maar vond  w7 toch veel beter

Progen werkt weer  maar ben mijn oude instelling kwijt en mis  die erg. Had veel op een sticjk en op cd maar vooral office zal  wel internet halen  worden want de Office van W10 kost 100.-- euro per jaar en dat is mij te gek      Geen idee of ik  2016 Office er overheen kan zetten   die nog verkrijgbaar zijn en niet zo duur zijn    wie heeft een tip ????   

Groet van Henk.

HenkPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!