stamboomforum

Forum logoGenealogie software / GEDCOMs » software - niet grafisch opgelost



Profiel afbeelding

Ik zoek software, liefst online te gebruiken, waar ook niet grafische mogelijkheden in zitten voor bv een kwartierstaat of een parenteel. 

Dus een manier van een stamboom weergeven in een lijst, niet een  "boom". Mijn stamboom gaat niet alleen vrij ver terug maar is ook heel wijd vertakt, zodat grafische weergaven al snel te groot zijn voor het scherm en dus niet meer een overzichtelijk geheel vormen. 

Aldfaer geeft deze mogelijkheid maar is niet online te gebruiken. 

Simcha von Benckendorff - 20 mar 2023 - 14:33

Ieder genealogisch offline programma, zoals Aldfaer, GensdatPro, ProGen, HazaData, of Apple equivalenten zal voldoen.
Voer de gegevens offline in en exporteer die naar een Gedcom bestand. Die kun je weer uploaden naar de online dienst van je eigen keuze.
Overigens heeft GenealogieOnline een prima export naar tekstbestand optie. Geschikt voor een kwartierstaat van 12 generaties (zoveel heb ik er zelf ingevoerd; ik ben er zeker van dat indien ik meer gegevens zou hebben dat ie er ook prima uitkomen. En alles meteen in een PDF-je. Ook kun je vanuit GenealogieOnline weer een Gedcom export maken, indien je dat wilt.

Michaël

Boers 2 - 20 mar 2023 - 20:33 (laatst bijgewerkt 8 mei 2023 — 16:33 door auteur)


Heel hartelijk dank! Door allerlei omstandigheden heb ik nog geen tijd gehad er iets mee te doen, maar dat gaat zeker weer gebeuren! Ik hoop dat ik contact mag opnemen als ik vastloop....... 

mvrgr    Simcha von Benckendorff

Simcha von Benckendorff - 8 mei 2023 - 13:18







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu