stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Duitsland » Genealogie Duitsland; Christiane Friederike Gr?nhagen (1790-1844 Nord-Rugen)

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Hallo allemaal,

Na jaren geleden meerdere posts te hebben geplaatst op Stamboomforum, doe ik opnieuw een poging met de hoop dat er in de loop der jaren meer te vinden is op het Internet. Ik heb geen idee hoe ik een oude post verwijder helaas, maar een nieuwe post is ook wel overzichtelijk. Alle informatie uit eerdere posts zijn niet relevant voor deze post, dus er is geen sprake van dubbelwerk :)

Ik ben nog steeds op zoek naar de achtergrondinformatie van mijn voorouders ( Christiane Friederike Grönhagen en Peter Schwarz) uit Duitsland. Ik heb in 2015 de Ev. Kirchengemeinde Nord-Rugen und Wiek geschreven en kreeg de volgende informatie toegestuurd m.b.t. Christiane Friederike Grönhagen;

Uit het ' Sterbebuch 1842-1886 S.17/Nr. 15';
Christiane Friederike Grönhagen, geboren in (waarschijnlijk) januari 1790 te DRANSKE, overleden op 11 maart 1844 te Altenkirchen.

Over Peter Schwarz heb ik werkelijk NIETS onderbouwd. Behalve dat hij in Altenkirche wonende in 1844 en darvoor werkzaam was in Laase.

Is er iemand bereid mee te zoeken? Waarschijnlijk zijn de ouders van Peter Schwarz; Nicolaus Martin Schwarz en Catharina Sophia Hinrichs.

Alvast ontzettend bedankt!!

 

PS. In 1790 behoorde DRANSKE (op Rugen) volgens Wikipedia bij Zweden.. 8-)

Chris de Waard


Misschien hier wat info...

http://jrsgen.com/GDT/getperson.php?personID=I2087&tree=JRS

Name Peter Christian Schwarz  [1
Born Mar 1774  Zessin, Rügen, Mecklenburg-Vorpommern, Germany Find all individuals with events at this location  [2
Christened 3 Mar 1774  Trent, Rügen, Mecklenburg-Vorpommern, Germany Find all individuals with events at this location  [2

Janny BijsterveldPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!