stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Huwelijk Jacobus Beers en Helena Weber

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

@ Ben,

zie ook: https://www.stamboomforum.nl/subfora/127/2/61520/1

groet, Joke

joke andriessen

Dank je, Joke. Hoef ik niet verder te zoeken.

mvg-Ben

Ben Wegman

Hendrik Beers was inderdaad militair in Ned-Indië. 

Is er dan geen mogelijkheid meer over huwelijken e.d aan de weet te komen?

M.v.g,

Jon Top.

J.J.Top

Officiële huwelijken tot ca 1921 zijn wel gepubliceerd o.m in de regeringsalmanak. Daarin komt Hendrik niet voor. Mogelijk woonde hij samen met een inlandse vrouw zonder huwelijk. Mogelijk zijn zijn kinderen door hem erkend, zoals bij zijn eerdere relatie rond 1900. Huwelijken na 1921 zijn we afhankelijk van de historische kranten en van de films van FS. Bij Roosje Roos zijn diverse huwelijken vermeld van na 1921 doordat de hr en mevr Etmans diverse films van FS hebben doorzocht. Als je alle woonplaatsen weet van Hendrik zou er misschien naar een film van FS gezocht kunnen worden, maar dan moet ook het jaartal min of meer vaststaan. 

mvg-Ben

Ben Wegman

Bedankt Ben,

Ik ga zoeken wat ik heb en kan terug vinden en hoop zo verder te komen.

M.v.g,

Jon Top

J.J.Top

Dag Jon, ik kwam toevallig op deze site terecht en zag de naam Beers ik ben een achter kleinkind van Hendrik  uit Groesbeek.Ik heb een foto waar hij zijn vrouw(die wij allen kennen  onder de naam oma Bugis)kennen en hun 5 kinderen  Johan,opa Gerrit (de vader van mijn vader)Hendrik,Leen(beter bekend als tante dollar) en Anton. Moeder van mijn vader is Roeven. Bronbeek  Arnhem heeft een huwlijksakte  in hun bezit waarin toestemming wordt gevraagd om te trouwen, nu weet ik niet of het om Gerrit of zijn vader Hendrik gaat het document is n.l ondertekend door J.B. van Heutsz. Misschien dat daarin nog evt. informatie staat. Ik kan  de inhoud niet meer herinneren. m.vr.gr. Ans van Amstel.

H.A.van Amstel- Beers


Hallo Ans,

Ik ga binnenkort deze site aanvullen  van Aldfaer en dan zit er zeker info voor jou bij.

Met jou vraag kan ik inderdaad niet veel over Gerrit of Hendrik Beers. Ik weet allen dat Gerrit Beers met Margaretha Roeven is getrouwd op 

12-02 1921 te Buitenzorg, nu Bogor, Indië Gerrit Beers  is een zoon van Hendrik Beers.

Met vriendelijke groet,

Jon

J.J.TopPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!