stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Jacobus Jacobsz Meijer(s) uit Neutroff huwt in Zoeterwoude in 1735 met Marij Alders Coppen of Cuppen


Profiel afbeelding

Ik zoek de ouders eventuele grootouders etc van mijn stamvader Jacobus Jacobsz Meijers gekomen uit Neutroff in den lande van Cleve. Hij huwt in Zoeterwoude in 1735 met Marij Alders Coppen of Cuppen

Chris Mijer


Om in één stap naar een plaatsje in Duitsland te gaan, om daar te zoeken naar de doop van een Jacobus Meijer is niet zonder risico's.
Een vluchtige bestudering van de DTB van Zoeterwoude bracht aan het licht, dat hij in ieder geval een broer Jan had, gehuwd in 1734 met Jacoba Claasse Immerseel, en waarschijnlijk ook een zus Annetje en een zus Marij, die als doopgetuige optraden, en mogelijk ook een broer Thijs en een zus Mensje.

Mijn advies is, om hier eerst even uitgebreid en in detail de gegevens van de eerste generatie van de familie Meijer in Zoeterwoude te vermelden, voordat we verder kunnen.

Jan ClavauxPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu